علیرضا زالی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی این آمادگی را دارد تا مدل مبتنی بر مدیریت اشتراکی را در کشور و به خصوص در بیمارستان های تهران اجرا کند و در این خصوص پیشنهادهایی در زمینه مراکز درمانی پس از بررسی های لازم آماده تقدیم به وزارت بهداشت و دیگر سازمان های مربوطه هستند.
به گفته وی در بیمارستان لبافی نژاد ۱۶ بخش بالینی فعال هستند و این مرکز درمانی در حوزه های چشم، کلیه، اورولوژی و قلب خدمات چشمگیری را به بیماران ارائه می دهد.
او گفت: در این بیمارستان نه تخت برای بیماران سرپایی و نه تخت برای بخش پاراکلینیک در نظر گرفته شده اند که با افتتاح بخش های جدید، آمار این تخت ها را می توان در این مرکز درمانی افزایش داد.
او بیان کرد: خدمات در بالاترین کیفیت و استاندارد های لازم در این مدیریت اشتراکی به بیماران و مراجعه کنندگان ارائه می شود. بیمارستان لبافی نژاد خدمات تخصصی به مردم و به ویژه افراد نابرخوردار ارائه می دهد و خدمات کیفی این مرکز درمانی به مردم ارائه داده می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد:کادر حوزه های آموزشی و درمانی همچنین پژوهش در بیمارستان لبافی نژاد توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تامین شده و امور لجستیک توسط سازمان تامین اجتماعی تهیه شده است. مدل مدیریت اشتراکی یک تجربه موفق در این بیمارستان و در راستای افزایش هم افزایی بوده است و از این مدل می توان در کشور استفاده کرد.
زالی اضافه کرد: بیمارستان لبافی نژاد صرفا فقط درمانی نبوده؛ بلکه آموزشی هم است و متخصصان در این مرکز درمانی مشغول به آموزش دانشجویان هستند.
او گفت: بیمارستان لبافی نژاد یکی از مراکز آموزشی منحصر به فرد در کشور است و این مرکز درمانی مدلی مبتنی بر یک مدیریت اشتراکی در ایران است.