حسن جلیلوند مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین پیش بینی کرد: تا پایان برداشت این محصول نزدیک به ۶۰۰ تن خیار چنبر در استان تولید و روانه بازار شود.
جلیلوند افزود: عملکرد برداشت تولید خیار چنبر در استان را ۶ تن در هکتار عنوان کرد و صرفه جویی در مصرف آب، برداشت آن پس از ۴۰ روز از کشت، استفاده حداقلی از کود و سموم شیمایی آن را در گروه محصولات سالم و با صرفه اقتصادی بالا قرار داده است.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه این گیاه به روش نم کاری آبیاری شده و تقریبا از محصولات دیمی محسوب میشود، به صرفه جویی ۹۵ درصدی آب منجر شده و گزینه خوبی برای روزهای کم آبی است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: کشت خیار چنبر در مزرعه بر اساس تحقیقات صورت گرفته باعث از بین رفتن فلزات سنگین شده و حتی بافت خاک را تصفیه میکند.
وی افزود: هزینه تولید این محصول را نسبت به سایر محصولات جالیزی پایینتر ارزیابی کرد و به کشاورزان دیم کار پیشنهاد کرد تا به کشت این محصول با قیمت مناسب در بازار روی بیاورند.