یوسف رئیسی با اشاره به اینکه این خانه صنایعدستی با اعتباری به میزان پنج میلیارد ریال در روستای سیاهکان به بهرهبرداری رسید، بیان کرد: ھزینه و ساخت خانه صنایعدستی سچکان از محل دھیاری پرداخت شدہ است.
وی با بیان اینکه حمایت از صنعتگران و تولید کنندگان صنایعدستی عاملی در رونق این بخش از اقتصاد شهرستان است از برگزاری جلسهای پیرامون حمایت از صنعتگران به مناسبت هفته دولت در دفتر فرمانداری شھرستان فنوج با ھدف معرفی یکی از بھترین دوخت ھای زنان فنوج به نام پنوچی دوچ خبر داد و افزود: این هنر صنایع دستی بعد از دوخت پلیوار فنوج، شھرہ جھانی دارد و زبان زد عام و خاص است.
به گفته این مسوول؛ برای تولید هر یک از آثار و تولیدات صنایع دستی، مراحل مختلفی طی شده و بخشی یا تمامی مراحل تولید محصول به وسیله دست انجام میشود و این بیانگر ارزش بالای این صنایع دستی است.
وی تصریح کرد: مقرر شد در جلسه با فرماندار در خصوص خرید از صنایع دستی بومی به ویژه خرید قاب پنوچی دوچ و پلیوار دوچ اقدام شود تا این ۲ برند فاخر بیشتر به مردم معرفی شوند.
رئیسی بیان کرد: حل مشکلات و دغدغههای پیش روی صنعتگران و فعالان حوزه صنایع دستی در راستای رونق تولید و اشتغال در این بخش در اولویت بوده و در این زمینه پیگیریهای اساسی انجام میشود.