جگروز از غذاهای محلی استان لرستان است که شامل پیچیدن جگر در پوششی از چربی شکمبه گوسفند یا گاو و سپس کباب‌کردن آن روی آتش می‌شود.

جگروز از غذاهای محلی و سنتی لرستان به شمار می‌شود که در فهرست آثار ناملموس کشور به ثبت رسیده است و اهالی این خطه از ایران اغلب آن را برای خویشاوندان و بهترین دوستان خود تدارک می‌بینند.

این غذای لذیذ شامل پیچیدن جگر در لایه نازکی از چربی می‌شود که پس از سیخ‌کردن، روی آتش به‌صورت کبابی درمی‌آید.

برچسب ها: جگروز ، گردشگری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.