محمدحسین بازگیر در حاشیه بازدید جمعی از مدیران و کارشناسان معاونت محیطزیست دریایی و تالابها و ادارات کل حفاظت محیطزیست استانهای قم، اصفهان و سمنان از دریاچه نمک، نسبت به آینده دریاچه نمک با وجود بارگذاریهای صنعتی و تخلفات زیستمحیطی در این تالاب اظهار نگرانی کرد.
مدیرکل حفاظت محیطزیست استان قم گفت: با پیگیریهای انجامشده، احیای این تالاب ارزشمند و مدیریت کانونهای گرد و غبار در استان در دستور کار دستگاههای ملی قرار گرفته است.
بازگیر با بیان اینکه تالابهای قم به ویژه تالاب مره و دریاچه نمک، نقش بسیار مهمی در بروز پدیده گرد و غبار در مرکز کشور دارند،عنوان کرد: اگر این مناطق بر اثر غفلت و بیتوجهی کاملا خشک شوند، ۲۵ درصد از جمعیت کشور با این بحران جدی مواجه خواهند شد.
مدیرکل حفاظت محیطزیست استان قم در پایان با اشاره به همکاری، هماهنگی و مشارکت استانهای مجاور دریاچه نمک قم در جهت احیای این زیستبوم آسیبدیده در قلب کشورمان، تصریح کرد: دریاچه نمک و دیگر تالابهای استان قم به دلیل قرار گرفتن در انتهای حوضه آبریز، دارای اکوسیستم حساس و شکنندهای بوده و باید بسیار موردتوجه قرار بگیرد.
دریاچه نمک در ناحیه شرقی قم و در حدفاصل استانهای قم، سمنان و اصفهان قرارگرفته و بزرگترین دریاچه فصلی و فراشور کشور میباشد که حدود ۲۰۰ هزار هکتار وسعت داشته و یکسوم آن در محدوده جغرافیایی قم قرار گرفته است.