سید اسماعیل علوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با بیان اینکه این شهرستان دارای ۲۰ هزار هکتار باغ مرکبات است که بیش از ۵ هزار هکتار آن باغ نارنگی است، گفت: پیشبینی میشود امسال ۱۲۵ هزار و ۱۵۰ تن نارنگی از باغهای شهرستان ساری برداشت شود.
او با تاکید بر اینکه پس از برداشت مرکبات توجه به رشد و توانایی جذب ریشه، مدیریت تغذیه صحیح و توجه به نوع و میزان کود حائز اهمیت است، افزود: تغذیه و کوددهی صحیح و اصولی پس از برداشت مرکبات از ریزش و یا ضعیف بودن جوانههای گل سال بعد و رشد ضعیف درخت جلوگیری میکند.
علوی با بیان اینکه برداشت میوه مرکبات به صورت کال و ترش از لحاظ بهداشتی و تجاری مطابق با استانداردهای روز جهان نیست، گفت: با برداشت به موقع میوه به طور حتم علاوه بر کاهش ضایعات، صادرات میوههای با کیفیت راحتتر انجام میشود.