مدیر حوزه‌های علمیه خراسان:

همایش بزرگ پیاده روی اربعین نماد تمدن جهانی و فرهنگ ساز است

حجت‌الاسلام و المسلمین خیاط گفت: از برکات همایش بین المللی اربعین شکل گیری و رواج فرهنگ اربعین است.

حجت‌الاسلام و المسلمین خیاط مدیر حوزه‌های علمیه خراسان در مراسم عزاداری رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) در جمع عزاداران شهر آیسک با بیان اینکه پیامبر (ص) در قرآن با صفت هدایتگری معرفی شده است گفت: جاهلیت مردم و اعراب در صدر اسلام کار نبی مکرم اسلام (ص) را سخت کرد به طوری که حضرت فرمودند زحمات ۲۳ ساله در راه هدایت مردم بسیار طاقت فرسا بود.

او یکی از اقدامات رسول الله (ص) را تربیت افرادی کارآمد، پرتلاش و فداکار در راه اسلام و دین برشمرد و افزود: رسالت پیامبر (ص) با تلاش مولای متقیان علی (ع)، زحمات امام مجتبی (ع) و در نهایت با قیام امام حسین (ع ) و به شهادت رسیدن او و یارانش در کربلا به بار نشست.

حجت‌الاسلام و المسلمین خیاط امام حسین (ع) را کشتی نجات و چشمه نورانی هدایت بشریت معرفی و عنوان کرد: تلاش برای زنده نگهداشتن عاشورا از وظایف آحاد مسلمین است و امروز تجلی آن در اربعین خود را نشان می‌دهد.

مدیر حوزه‌های علمیه خراسان بزرگ تصریح کرد: همایش بین المللی اربعین با بیش از ۲۲ میلیون شرکت کننده، جریان جهانی و تمدنی با عظمت است که ارزش‌های پیامبر اکرم (ص) را زنده می‌کند.

او ادامه داد: از برکات این همایش و حرکت میلیونی، شکل گیری و رواج فرهنگ اربعین است و فرهنگ خدمت، نوع دوستی، دستگیری، مساعدت و همکاری و فرهنگ ارزشمند مجاهدت و همراهی را در جامعه نهادینه می‌کند.

حجت‌الاسلام و المسلمین خیاط از حضور بیش از ۱۵۰ خادم موکب‌های شهر آیسک در شهر‌های کربلا، نجف و کاظمین و خدمت رسانی به زائران پیاده اربعین تجلیل کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه خراسان در آیین عزاداری ۲۸ صفر در جمع عزاداران نبوی در حسینیه شهدای آیسک با اشاره به اینکه نبی مکرم اسلام (ص) رسالت خود را تکمیل و تحقق مکارم اخلاق در جامعه بیان کردند، اظهار کرد: یکی از گرفتاری های بشر در عصر کنونی دوری از فضیلت‌های اخلاقی است.

او با استناد به دعای۲۰ صحیفه سجادیه (دعای مکارم الاخلاق) بیان کرد: امام سجاد (ع) در این دعا در ۳۰ بند، مصادیق مکارم اخلاق را بیان کرده اند.

حجت‌الاسلام و المسلمین خیاط خیر و نیکی بی منت به مردم را یکی از مهمترین مصادیق اخلاقی برشمرد که با خدمت بی منت در تمام عرصه‌ها و احسان و کرم تبلور می‌یابد.

مدیر حوزه‌های علمیه خراسان صدق الحدیت به معنای صادق بودن در گفتار را از دیگر مصادیق مکارم اخلاق بیان کرد و گفت: دروغ پردازی و انتشار بدون تحقیق برخی حرف‌ها در جامعه و شبکه‌های اجتماعی عامل ضربه زدن به اعتقادات و بدبین کردن مردم نسبت به اسلام است.

او تصریح کرد: در روایات ۱۶۰ گناه با منشأ زبان مطرح شده است لذا ضرورت دارد در گفتار خود متوجه و راستگو باشیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین خیاط به مصداق دیگری همچون حیا اشاره کرد و افزود: متاسفانه برخی در جامعه حیا و عفت را هدف قرار داده و به بهانه آزادی در حال مسموم کردن جامعه و افکار مردم هستند و در این راه تفکر صهیونیستی و امپراتوری رسانه‌ای دشمن برای ترویج بی حیایی که منشأ هزاران مشکل می‌شود شبانه روزی در تلاش هستند.

مدیر حوزه‌های علمیه خراسان فتنه سال گذشته با شعار زن، زندگی و آزادی را یکی از اهداف دشمنان در جهت جنگ ترکیبی و جنگ شناختی برای متلاشی کردن هویت اسلامی و ایرانی ملت ما دانست و عنوان کرد: مردم به ویژه نسل جوان باید با هوشیاری و بصیرت توطئه و ترفند دشمن را بشناسند و به موقع و به هنگام موضع گیری کنند.

او آراسته شدن به زینت انسان‌های نیکو خصال را از دیگر مصادیق مکارم الاخلاق دانست و بیان کرد: گسترش عدل و عدالت محوری، امر به معروف و نهی از منکر و پوشاندن عیوب دیگران از مهمترین خصوصیات اخلاقی و نبوی است که باید جدی گرفته شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.