دبیر هفته جایزه علمی مصطفی (ص) در اصفهان گفت: این رویداد جدیترین و اولین رویداد بین المللی است که در سالن همایشهای بینالمللی سران برگزار میشود، اقدامات اولیه برای دستیابی به یک سالن استاندارد ایمن نیز صورت گرفته است و برنامه افتتاحیه جایزه مصطفی (ص) تحت «بِخوان» و با زیر تیتر جشنی در ستایش علم برگزار میشود.
حسین ربانی با اشاره به حضور رییس جمهور در مراسم افتتاحیه جایزه مصطفی (ص)، اضافه کرد: بیش از یکصد نفر دانشمند جهان اسلام در این برنامه حضور دارند همچنین سفرای کشورهای مختلف به دعوت استاندار اصفهان و همچنین استانداران مابقی استانها در این مراسم حضور پیدا میکنند.
او گفت: وزرا، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان، نخبگان و دانشگاهیان، هیئتهای علمی و فعالین حوزه علم و فناوری حوزه هوش مصنوعی در این رویداد حضور دارند.
دبیر هفته جایزه علمی مصطفی (ص) در اصفهان با بیان اینکه هوش مصنوعی به وضوح در برنامه جایزه مصطفی قابل مشاهده است، اظهار کرد: در بخش محیط زیست یک بخش ویژهای در نظر گرفته شده که به مسوولیت اجتماعی ما و همه مردم کره زمین باز میگردد و در این برنامه تلنگری به همه زده میشود.
او ادامه داد: در مراسم افتتاحیه این رویداد ادای دینی به ابوعلی سینا صورت میگیرد چرا که او هم کتاب طب قانون را نوشته و جهان پزشکی به وی مدیون هست و از طرف دیگر ایشان ۱۳ سال اواخر عمر خود را در اصفهان زیست داشته اند.
ربانی با تأکید بر اینکه نامی از زاینده رود باید در این برنامه برده شود، گفت: زاینده رود تقریباً جان ما اصفهانیها هست، لذا یک ادای دینی را هم در یکی از بخشهای این برنامه به زاینده رود خواهیم داشت.
دبیر هفته جایزه علمی مصطفی (ص) در اصفهان گفت: پنجمین دوره جایزه مصطفی در اصفهان آخرین دورهای است که در ایران برگزار میشود و از سالهای آینده برگزاری جایزه مصطفی به کشورهای دیگر واگذار میشود.
جایزه مصطفی (ص) با هدف شناسایی آثار برجسته دانشمندان جهان اسلام در توسعه علم و فناوری از اوایل دهه ۹۰ شروع به کار کرد و تاکنون چهار دوره آن در سالهای ۱۳۹۴، ۱۳۹۶، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ برگزار شده است.
پنجمین دوره رویداد جایزه مصطفی (ص) ششم تا دوازدهم مهر ۱۴۰۲ در اصفهان برگزار خواهد شد.