نادر مالکی ابراز کرد: ۱۲۷ واحد تولیدی راکد استان سمنان در دولت سیزدهم به چرخه تولید بازگشت و زمینه اشتغال ۲ هزار و ۵۰۰ نفر فراهم شد.
وی ادامه داد: افزایش تولید ناخالص داخلی و راهاندازی واحدهای تولیدی راکد از جمله راهبردهای در دستور کار ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان برای تحقق رشد اقتصادی در این استان است و با همین رویکرد سمنان با نرخ رشد اقتصادی پنج و ۲ دهم درصد، جزو سه استان کشور در شاخص پویایی اقتصادی در سال ۱۴۰۱ معرفی شد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سمنان با بیان اینکه مبنای توزیع اعتبار، جمعیت و میزان محرومیت است و تلاش دولت در تخصیص اعتبار اتمام طرحهای نیمه تمام دارای پیشرفت قابل قبول در استان است، افزود: ۱۰۰ درصد اعتبارات تخصیصی در بخش استانی در سال مالی ۱۴۰۱ جذب و برای اجرای برنامهها و تکمیل طرحهای نیمهتمام هزینه شد.
به گزارش ایرنا، به گفته کارشناسان دهه ۸۰ میانگین رشد اقتصادی کشور ۳.۲ درصد بود، ولی در دهه ۹۰ با فراز و نشیبهای شدید اقتصادی در بعضی از سالها رشد اقتصادی کشور منفی بود و برای جبران روند منفی در دهه ۹۰ باید ۶ سال پیاپی رشد اقتصادی هشت درصدی برنامه ریزی شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ۱۷ درصد سهم اشتغال استان سمنان مربوط به بخش کشاورزی است و بخش صنعت و معدن سهم ٣٧ درصدی از اشتغال استان و سهم ۲۲ درصدی از تولید ناخالص این استان را به خود اختصاص داده است.