در حال حاضر قوه قضائیه درگاهی به نام عدل ایران دارد که در آن اطلاعاتی از جمله این که هر وکیل چند سال سابقه وکالت دارد، در آن ثبت می‌شود.

ابراهیم کیانی نایب رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا گفت: حق مردم است که به صورت شفاف عملکرد وکلا و کانون‌ها را بدانند و کانون‌های وکلای دادگستری هم تکلیف خود می‌دانند بهترین و راحت‌ترین بستر برای شفافیت را فراهم کنند.

 کیانی توضیح داد: در حال حاضر قوه قضائیه درگاهی به نام عدل ایران دارد که در آن اطلاعاتی از جمله این که هر وکیل چند سال سابقه وکالت دارد، تعلیق شده یا نه و آیا محکومیت انتظامی دارد یا خیر، وجود دارد. اما برای افزایش شفافیت تا پایان مهرماه کانون‌های وکلا سامانه‌ای با عنوان سامانه سخاوت راه اندازی می‌کنند.

وی در مورد جزئیات این سامانه گفت: بستری برای مردم فراهم شده تا بتوانند اگر اظهارنظر یا شکایتی از وکیل وجود دارد، در این سامانه قرار دهند. با رونمایی از این سامانه وقتی مردم می‌خواهند وکیل بگیرند به نظرات موکلین قبلی مراجعه می‌کنند و از این طریق وکیلی که کار مردم را بهتر پیگیری می‌کند، به مردم شناسانده می‌شود.

نایب رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا گفت اطلاعات این سامانه تحت نظارت قوه قضائیه قرار می‌گیرد تا مردم به صحت این اطلاعات اطمینان داشته باشند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.