واحد‌های تولیدی و صنعتی با ۵۰ نفر نیروی کار مکلف به ایجاد خانه‌های بهداشت کارگری هستند.

منیره باقری کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای شبکه بهداشت آبیک در جلسه شورای هماهنگی ارائه خدمات بهداشتی به بیمه شدگان جامعه کار و تولید شهرستان آبیک گفت: هدف از تأسیس خانه‌های بهداشت کارگری تأمین سلامت کارگران، ارتقای دانش بهداشتی و ایجاد رفتار‌های مناسب بهداشتی در بین کارگران و سالم سازی محیط کار در کارگاه‌های تولیدی، صنعتی و خدماتی و معادن و کشاورزی... است.

باقری افزود: کارفرمایان واحد‌های کاری اعم از تولیدی، صنعتی، معادن، کشاورزی، خدماتی و... دارای ۵۰ نفر نیروی کار و بیشتر مکلف به ایجاد خانه‌های بهداشت کارگری در جهت ارائه خدمات بهداشتی و سلامت کار به کارگران هستند.

در این جلسه که با بازدید از سه شرکت توسن تکنو، گلدیران و AGT در شهرک کاسپین یک همراه بود موارد ذیل مورد بررسی قرار گرفت:

۱- اجرای برنامه‌های کنترل عوامل زیان آور محیط کار از جمله اقدام اصلاحی ارگونومی، کنترل و کاهش صدای محیط کار و کنترل عوامل شیمیایی از طریق نصب سیستم‌های تهویه موضعی

۲- اجرای برنامه‌های ورزشی با رویکرد پیشگیری از بروز اختلالات اسکلتی و عضلانی و همچنین ایجاد نشاط در روحیه کارگران

۳- اجرای غربالگری بیماری‌های شغلی و غیر شغلی از طریق معاینات ادواری طب کار

۴- ارائه خدمات سلامت روان

۵- ارائه خدمات سلامت تغذیه

باقری افزود: در حال حاضر ۷۹ خانه بهداشت کار و ۵ مرکز بهداشت کار فعال در سطح واحد‌های کاری شهرستان وجود دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار