به نقل از خبرگزاری شهاب، اشرف القدره، سخنگوی وزارت بهداشت در نوار غزه اعلام کرد که کادرهای پزشکی علیرغم هدف قرار گرفتن از سوی رژیم صهیونیستی و قربانی شدن برخی از آنها، از هفت روز پیش مراکز خود را ترک نکردهاند.
وی گفت که امکانات بیمارستانی، داروها و سوخت درحال تمام شدن است و روزهای بدتری پیش رو خواهیم داشت.
سخنگوی وزارت بهداشت غزه خاطرنشان کرد: تا دیر نشده است از تمام طرفها میخواهیم که برای ارسال کمکهای پزشکی به بیمارستانها بشتابند.
وی افزود: ما در هر شرایطی مسئولیت اخلاقی و انسانی برای مداوای مجروحان و بیماران برعهده داریم.
از طرفی دیگر، هلال احمر فلسطین اعلام کرد: از جامعه بینالمللی میخواهیم که برای مقابله با فاجعه انسانی در نوار غزه فورا ورود کند.
هلال احمر همچنین تاکید کرد که قدرت کافی برای انتقال بیماران و مجروحان از بیمارستانها را ندارد و هیچ مکان امنی در نوار غزه وجود ندارد.
اخیرا کارشناسان سازمان ملل، کمیته بینالمللی صلیب سرخ و همچنین برنامه جهانی غذا حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به غیر نظامیان در نوار غزه را مصداق بارز «مجازات جمعی» ارزیابی کرده و نسبت به خارج شدن وضعیت انسانی این باریکه از کنترل هشدار دادهاند.
کارشناسان سازمان ملل در بیانیهای در این باره اعلام کردند: حملات رژیم اسرائیل به غزه مجازات دسته جمعی است. نوار غزه ۱۶ سال میباشد که از محاصره رنج میبرد و در این مدت شاهد ۵ جنگ بوده است.
کارشناسان سازمان ملل تاکید کردند: طبق قوانین بینالمللی، بمباران غیرنظامیان ممنوع است و جنایت جنگی محسوب میشود.
در این بیانیه آمده است: برآوردهای ما نشان میدهد که تاکنون ۳۴۰ هزار نفر در داخل نوار غزه آواره شدهاند.
در همین راستا، «می الکیله» وزیر بهداشت تشکیلات خودگردان فلسطین نیز با اشاره به وضعیت فاجعه بار غزه درپی تداوم حملات و محاصره ظالمانه آن توسط رژیم صهیونیستی گفت: ما نسبت به فروپاشی وضعیت بهداشتی در نوار غزه در نتیجه کمبود شدید تجهیزات پزشکی هشدار میدهیم.
وی گفت: تعداد زیاد مجروحان بیش از ظرفیت بیمارستانهای نوار غزه است و از سازمانهای بینالمللی و صلیب سرخ میخواهیم تا فوراً برای رساندن تجهیزات پزشکی به غزه مداخله کنند.
الکیله ادامه داد: از سازمانهای بهداشتی بینالمللی میخواهیم به ایجاد بیمارستانهای صحرایی در نوار غزه کمک کنند.