ظاهری مدیرکل کمیته امداد استان قزوین گفت: بیشتر مراجعات به کمیته امداد در زمینههایی نظیر ودیعه مسکن، تامین جهیزیه، درمانی و مواردی است نظیر این است که با کمکهای موردی و بلاعوض که مبالغ آنها ناچیز است نمیتوان مشکل مددجویان و نیازمندان را مرتفع نمود.
ظاهری ادامه داد: امروز با توجه به تورم، باید به جای کمکهای بلاعوض که مشکل زیادی از مراجعه کنندگان را رفع نمینماید به سمت و سوی وامهای قرض الحسنه گام برداریم و باتوجه به محدودیت منابع دولتی مساعدت خیرین و نیکوکاران در این مسیر میتواند بسیار راهگشا میباشد.
وی افزود: در صندوق قرض الحسنه امداد ولایت طرحهای مختلفی برای تامین منابع مالی پیش بینی شده است. از جمله این طرحها میتوان به دو طرح سپرده گذاری وجوه اداره شده و طرح کمک به قرض الحسنه یا قرض ماندگار اشاره نمود که در این راستا خیرین، نیکوکاران، مراکز نیکوکاری، موسسات خیریه، صندوقهای قرض الحسنه، مساجد، حسینهها و.. میتوانند با سپرده گذاری هم از، هم افزایی صندوق در جهت اعطای وام قرض الحسنه جهت پرداخت به نیازمندان بهرهمند شوند و هم از سپرده خود وام قرض الحسنه در اختیار نیازمندان قرار دهند.
وی تشریح کرد: تمامی فرآیندهای اداری پرداخت وام قرض الحسنه در کوتاهترین زمان در صندوق قرض الحسنه امداد ولایت صورت میپذیرد و فرآیند پرونده سازی و پیگیری بازپرداخت اقساط نیز توسط این صندوق پیگیری میگردد و پس از بازپرداخت اقساط این پول به شکل وام در اختیار فرد دیگری قرار خواهد گرفت و این چرخه ادامه دارد و مشکل چندین نفر به واسطه این وامها مرتفع خواهد شد.
ظاهری عنوان کرد: تمامی سپردههای خیرین در قالب طرحهای صندوق قرض الحسنه امداد ولایت فقط در جهت رفع مشکلات مالی نیازمندان در قالب وام قرض الحسنه پرداخت میشود. به وامهای پرداختی در صندوق هیچگونه سودی تعلق نمیگیرد و کلیه این وامها از سوی صندوق بصورت رایگان بیمه میشود.