روح الله حاتمی پور مدیر کل دامپزشکی استان یزد گفت: یکی از جنبههای مهم و کلیدی فعالیتهای اداره دامپزشکی شهرستان یزد تمرکز بر عرضه بهداشتی و قانونی فرآوردههای خام دامی است که همکاران ما در اداره دامپزشکی شهرستان یزد همواره در حال پایش کیفیت بهداشتی و رعایت قانون در سطح تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی هستند و در این خصوص خطوط قرمزی نیز وجود دارد که از کلیه فعالین این حوزه خواستارم تا به آن پایبند باشند.
او افزود: در روند نظارت نیز به طور معمول و روزانه با برخی از تخلفهای جزئی که به صورت اتفاقی یا موردی رخ میدهد مواجه میشویم که عمدتا با تذکر و راهنمایی و در نهایت صورت جلسه نسبت به کنترل آن اقدام میشود، اما اگر در پیگیریهای بعدی مشخص شود که واحدی از چهارچوب فعالیت قانونی و بهداشتی به طور مستمر عدول نموده و یا به دلیل فقدان زیرساخت مناسب حائز شرایط فعالیت نیست طبق قانون و با همکاری دیگر ارگانهای مربوط نظیر سازمان تعزیرات حکومتی نسبت به حذف و معدوم سازی فرآوردههای خام دامی فاسد و غیر قابل مصرف و یا پلمپ واحد متخلف اقدام خواهیم نمود.
روح الله حاتمی پور گفت: در خصوص موارد اخیر یک واحد به دلیل فعالیت در خصوص فرآوری گوشت مرغ شناسایی شد که به دلیل فقدان مجوز پلمبواحد صورت گرفت و متصدی واحد نسبت به تهیه زیرساختهای ضروری و دریافت مجوز راهنمایی لازم را دریافت نمود، واحد دیگر نیز اقدام به عرضه گوشت دامی حاصل از کشتار غیرمجاز مینمود که طبق قانون از فعالیت آن جلوگیری به عمل آمد.
مدیر کل دامپزشکی استان یزد در پایان از شهروندان عزیز و گرامی نیز خواست تا نسبت به ارائه بازخورد در خصوص فعالیتهای اداره دامپزشکی شهرستان یزد و با انتقال گزارشات خود پیرامون بهداشت و کیفیت انواع فرآوردههای خام دامی و تخلفات احتمالی به سامانه ۱۵۱۲ ما را یاری رسانند.