فرماندار کوهبنان:

خرمدشتِ کوهبنان معتاد ندارد

فرماندار کوهبنان گفت: دهستان خرمدشت تنها نقطه استان کرمان است که معتاد و خرده فروش ندارد.

جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کوهبنان به ریاست فرماندار و سایر اعضا در محل سالن کنفرانس فرمانداری برگزار شد.

در این جلسه مجید توکلی فرماندار کوهبنان در ابتدا جنایات رژیم صهیونیستی در کشتار مظلومانه مردم خصوصا کودکان فلسطین را محکوم کرد و گفت: اعتیاد به عنوان مهم‌ترین آسیب اجتماعی است که آگاه سازی، افزایش دانش و بینش عمومی و افزایش نقش فعالان مردمی می‌تواند در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد موثر است.

رئیس شورای هاهنگی با مواد مخدر کوهبنان بیان داشت: گروه یاری گران، شورای یاریگران، هیئت اندیشه ورز در شهرستان فعالند و در حال حاضر در دهستان‌های خرمدشت، جور، گیتری فعالند لذا دهستان خرمدشت تنها نقطه استان کرمان است که گرفتار به مواد مخدر نشده است؛ حتی خرده  فروش ندارد، چون مردمی متدین، اجتماعی، خونگرم و میهمان نواز دارد؛ لذا جوانان این دهستان کمتر دچار آسیب اجتماعی می‌شوند.

وی افزود: ترویج زندگی سالم و با نشاط، تقویت رویکرد توانمند سازی جامعه روستایی، توسعه رویکرد مردمی سازی و افزایش مشارکت‌های اجتماعی، عدالت توزیعی همراه با گفتمان سازی در جامعه روستایی و مسئولیت پذیری، کمک به سالم سازی خانواده روستایی، ایجاد انگیزه و امید در بین مردم  از جمله برنامه‌های پیشگیری است.

توکلی ابراز داشت: استفاده از ظرفیت‌های موجود در روستا‌ها، ترغیب روستاییان برای مشارکت فعال در برنامه‌ها، سامان دهی فضا‌های فرهنگی و ورزشی روستا، بهینه سازی اوقاف فراغت در روستا‌ها، گسترش فرهنگ حفاظت از روستا‌ها، تمرکز بر محتوا و پروژه‌های خرد، ایجاد کوله پشتی شناختی در عرصه‌های مختلف از سیاست‌های کانون‌های یاریگران است.

فرماندار کوهبنان تصریح کرد: اجرای برنامه‌های آموزشی، تبیین مدل سبک زندگی اسلامی و ایرانی، حفاظت از فرهنگ ملی و بومی، ایجاد ظرفیت‌های فرهنگی، ورزشی و تفریحی برای غنی سازی اوقات فراغت روستا‌ها، گسترش و اجرای برنامه‌های ورزشی در سطح روستا  می‌تواند بر کاهش مواد مخدر موثر باشد.

وی تاکید کرد: بایستی استفاده از ظرفیت‌های ائمه جماعت مساجد و دانش آموزان، گسترش و احیای رشته‌های ورزشی، حمایت از جوانان نخبه، پژوهش گر و ورزشکار  مد نظر باشد که این مهم در کاهش آسیب‌های اجتماعی و گسترش ارزش‌ها مفید است.

توکلی افزود: کانون یاریگران  که در مرکز شهرستان فعال هست شبکه یاریگران زندگی در روستا‌ها را تحت پوشش دارد؛ لذا استفاده از تمام  ظرفیت‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی خصوصا اعتیاد و طلاق موثر است.

در این جلسه حاضرین بر اجرای ورزش صبحگاهی و پیاده روی در سه شنبه هر هفته در یکی از مدارس شهرستان، برگزاری جلسات آموزشی و مشاوره‌ای در محیط‌های کارگری، ایجاد فضا‌های ورزشی و تفریحی در جوار محیط‌های کارگری، تقویت پیوند جوانان و نوجوانان با مساجد، معرفی افراد معتاد به کمپ شهرستان‌های همجوار، تبلیغ عمومی برای استفاده از ظرفیت خط مشاوره ۱۴۸۰، بسترسازی و تمهید امکانات برای ترک متقاضیان تاکید کردند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار