یک فعال سیاسی از برلین معتقد است جهان باید این بار با اتحاد خود درس خوبی به اسرائیل دهد و تمام روابط پیشین با این آپارتاید را فراموش کند.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد اعلام کرد حدود ۱.۴ میلیون نفر در غزه آواره شده و بیش از ۵۴۴ هزار نفر در ۱۴۷ پناهگاه اضطراری سازمان ملل اسکان داده شده‌اند. بر اساس این گزارش، در ۲۴ ساعت گذشته نیز ۳۵۲ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به غزه شهید شدند.

حملات هوایی رژیم صهیونیستی از بامداد امروز شنبه به صورت شدید در شمال و مرکز نوار غزه ادامه دارد. رژیم صهیونیستی یک منزل مسکونی در خیابان المسعود در منطقه جبالیا واقع در شمال غزه را هدف قرار داده است. بر اثر این حمله تاکنون پیکر ۲۴ فلسطینی به بیمارستان منتقل شده و شماری نیز زخمی شدند.

پیش‌تر وزارت داخله غزه اعلام کرده بود، در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی به غزه، ۵ هزار و ۵۰۰ ساختمان شامل ۱۴ هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی به صورت کامل ویران شده است. همچنین وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرده بود که از آغاز حملات اخیر رژیم صهیونیستی به غزه ۴ هزار و ۱۳۷ نفر شهید و ۱۳ هزار و ۱۶۲ نفر زخمی شدند.

از این رو برای بررسی بیشتر جوانب مختلف اوضاع فعلی در غزه و سرزمین‌های اشغالی باشگاه خبرنگاران جوان با کریستوفر هورستل، گفتگویی ترتیب داده که در ذیل مشروح آن از نظر می‌گذرد.

بسیاری در جهان، اتفاقات این روز‌های غزه را به کشتار نازی‌ها نزدیک می‌دانند. شما تا چه اندازه با این شباهت موافقید؟

کریستوفر هورستل: قبل از عملیات کنونی غزه، این سوال پاسخ روشنی داشت: جنایت نازی‌ها هیچ پیوندی قابل مقایسه با این کشتار نداشت حتی در برخی موارد در ابعادی بزرگتر بود، حتی می‌توانستیم بگوییم سیاست نابودی نازی‌ها در سطحی کاملاً متفاوت از ظلم اسرائیل بود. مقایسه در این مورد شاید بی معنا بود زیرا جنایت نازی‌ها را به شکلی غیرقابل تحمل در طول تاریخ توصیف شده بود. اما ما امروز با یک کشتار دوگانه حیرت‌انگیز در نوار غزه روبرو هستیم: یکی از طریق بمب‌ها و گلوله‌های توپخانه - و دیگری از طریق بستن شریان‌های آب، غذا، انرژی و انواع کالا‌های بشردوستانه. فلسطینیان در شرایط فعلی نمی‌توانند به این فکر کنند که آیا در طول تاریخ کسی بیشتر از آن‌ها مورد ستم بوده یا خیر آن‌ها الان نمی‌توانند به دلیل شرایط وخیم اولویتی بین نیازهایشان ایجاد کنند. امروز موج بمباران‌ها و کمبود مراقبت‌های پزشکی آن‌ها را بسیار تحت فشار قرار داده است.

فلسطینیان فقط آن یک حقیقت سوزان را در قلب و ذهن خود دارند، که ستمگر بیش از دو نسل خانواده‌های آن‌ها را در نهایت استعمارگری مورد ستم و کشتار قرار داده و حالا هم فرزندان آن‌ها در حال تجربه روز‌های مشابهی هستند. آیا یک آلمانی می‌تواند امروز این واقعیت را به مخاطبان یادآوری کند که بدون کمک‌های مالی صهیونیست ها، هیتلر ممکن بود به بالاترین سطح از جنایت در آلمان نرسد، هر چند امروزه منبع اصلی بانک‌های متعلق به صهیونیست‌ها در آمریکاست؟ و نمیتواند انکار کند که آن ۲۶ میلیون رایشمارک ناچیز اهدایی شرکت‌های بزرگ آلمانی در زمان نازی‌ها هیچ نقشی در گستره جنایت‌های هیتلر نداشت؟!

هدف امروز نابودی غزه و سرزمین‌های اشغالی است، بمباران بیش از ۹ بیمارستان تاکنون، کشتن گسترده خانواده ها، بمباران عمدی خانه ها، محرومیت جنایتکارانه از آب، غذا و انرژی به قهرمانان غزه، ممانعت از رسیدن کاروان‌های امدادی در گذرگاه رفح، تنها چند متر دورتر از فلسطینیان که روزگار سختی را سپری می‌کنند ابعاد بسیار گسترده تری از آنچه نازی‌ها مرتکب شده اند را ترسیم می‌کند. اما در این میان و در میان اخبار غم انگیز غزه نباید شهرک نشینان غیرقانونی صهیونیستی به شدت مسلح، بادیه نشینان در کرانه باختری رود اردن و وادی السیق در رام الله را فراموش کنیم.

تمام ما در جهان فارغ از هر دین و مذهب و باوری باید امروز متحد شویم و موجودیت جنایتکار فاشیست صهیونیستی را فوراً و برای همیشه متوقف کنیم. بگذار این آخرین قتل عام علیه فلسطینیان قهرمان باشد. منتظر نمانیم تا پاسخ به سوال شما این باشد: تفاوتی وجود ندارد. در نهایت این به نفع همه یهودیان خوش قلب و راست اندیش در سراسر جهان است، که بسیاری از آن‌ها در هر کجا که زندگی می‌کنند با نفرت نژادپرستانه روبرو هستند آن‌ها با سیاست‌های اسرائیل دیوانه وارتر از همیشه مواجه هستند.

کودکان شهید شده غزه

واکنش ملت و دولت‌های مسلمان به اسرائیل در برابر چنین جنایتی و ابراز همبستگی با ملت فلسطین چگونه باید باشد؟

کریستوفر هورستل: برادران و خواهران مسلمان عزیز، شما نشان دادید در جنگ با مجاهدین در افغانستان علیه اتحاد جماهیر شوروی، در مبارزه علیه طالبان در مواضع آن‌ها در برابر اشغالگران غیرقانونی غربی به رهبری آمریکا، در کشمیر علیه ظلم هند، در بغداد در سال ۲۰۰۳ و در مقابل صدام حسین، چگونه می‌توان متحد شد، در حال حاضر ما باید روابطی را که با اسرائیل در دوره ترامپ ایجاد شده، به عقب برگردانیم، قطع تمام روابط دیپلماتیک با این موجودیت جعلی باید در اولویت باشد، حمایت کامل از جنبش تحریم کالا‌های اسرائیلی در سراسر جهان باید جدی گرفته شود، این البته باید با پیروی از الزامات حیاتی آن: تحریم، عدم سرمایه گذاری و قطع ارتباط سیاسی و اقتصادی صورت گیرد، افزایش قیمت نفت و گاز برای حامیان اسرائیل، کمک به باز کردن خطوط مقدم رسانه‌های فاسد غربی، که در حال تثبیت حکومت دیکتاتوری فزاینده یک آپارتاید دیوانه کوچک بر جمعیتی بی پناه هستند، حمایت از ایران، عراق، سوریه و لبنان در مقاومتشان، تقویت عزم مصر برای لغو نهایی سیاست‌های انکار خود با پذیرش دستورات موساد. باید تمام این‌ها را با قدرت انجام دهیم. ما می‌توانیم امروز با هم در مقابل این موجودیت جعلی بایستیم.

بایدن بلافاصله پس از بمباران بیمارستان توسط اسرائیل به اسرائیل سفر کرد. آیا این حضور پیام خاصی دارد؟

کریستوفر هورستل: متأسفانه، ریاست‌جمهوری بسیار ضعیف جو بایدن به انتهای دوره خود رسیده است: حمایت از خشم جنایتکارانه مانند این حمله به بیمارستان، در نهایت در تلاشی واضح برای محدود کردن صدمه به شهرت خود است  و جو حتی در آخرین گام دچار لغزش می‌شود و حمایت خود را اعلام می‌کند. این یک دروغ آشکار است. بایدن نشان داده است که هیچ دولت آمریکایی هرگز نباید در این امور دخالت کند: حمایت بی چون و چرا از  نسل کشی علیه مردم مظلوم، باج گیری از کل منطقه با ناو‌های هواپیمابر خود و تهدید بیشتر در صورت نافرمانی چون آمریکا خود تابلوی ظلم و ستم است.

بیمارستان المعمدانی غزه

چرا سازمان ملل و به ویژه شورای امنیت قادر به محکوم کردن جنایات جنگی اسرائیل و مجبور کردن آن‌ها به توقف بمباران شهروندان عادی نیستند؟

کریستوفر هورستل: این فقط یک بحران عادی نیست، این بحران سیستم جهانی، سازمان ملل در خط مقدم است. شورای امنیت بدون هند، جهان اسلام، آفریقا و اروپای غیرهسته‌ای یک شورای ناامن است  و این یکی از درس‌های بلندمدت این ماجراجویی جنایتکارانه اسرائیل در حال حاضر است. یک جلسه عمومی فوری مجمع سازمان ملل متحد باید تشکیل شود تا اطمینان حاصل شود که خواست جامعه جهانی شنیده و درک می‌شود: ما باید برای این شعار «جنایات اسرائیل را متوقف کنید» فریاد بزنیم.

تبعات متفاوت اسرائیل برای وادار کردن مردم غزه به ترک خانه‌های خود برای اسکان در شبه جزیره سینا چه خواهد بود؟

کریستوفر هورستل: رئیس‌جمهور مصر به درستی از اسکان مردم غزه‌ در سینا خودداری کرده است زیرا اسرائیل آن‌ها را در آنجا نگه می‌دارد، ظلم را به همسایه مسلمان محول می‌کند. برای مدت زمان بسیار طولانی، حتی مدت‌ها پس از اخراج همه مسلمانان کرانه باختری به اردن، لبنان یا هر جای دیگر. شاید هم برای همیشه و از آنجا رویا‌های اسرائیل بزرگ با همان روش‌های امروزی دنبال خواهد شد.

تا زمانی که ما سکوت می‌کنیم، برای تقویت دفاع مسلمانان هیچ کاری انجام نمی‌دهیم یا قطعاً عکس العمل کافی نشان ندهیم و وضعیت جهان با دیکتاتوری پلید سازمان جهانی بهداشت، لغو پول نقد، دروغ‌های آب و هوایی و دیکتاتوری سیاسی بدتر خواهد شد. همه این‌ها یک داستان بزرگ است که تعداد کمی از آن‌ها کنترل دیگران را به دست می‌آورند. بدون نیاز به دولت ملی، بدون نیاز به فرهنگ، سنت و مذهب. نیازی به ۷.۵ میلیارد نفر روی زمین خدا نیست. ۵۰۰ میلیون برای نیاز‌های فراعنه جدید انجام خواهد شد. دور از ذهن به نظر می‌رسد؟ فقط ۷۵ سال گذشته وجود غیرقانونی، جنایتکارانه و شرم آور اسرائیل را به یاد بیاورید - و آنچه در این زمان بر سر جهان آمده است.

خرابی های غزه پس از حملات صهیونیست ها

کریستفر هورستل، ( ۱۹۵۶ در برمن) روزنامه نگار و فعال سیاسی آلمانی است. او به عنوان روزنامه نگار از سال ۱۹۸۵ تا ۱۹۹۹ برای روزنامه‌های مشهور آلمان، از کشور‌های مختلف گزارش می‌داد. او سپس به عنوان روزنامه نگار و فعال آزاد مشغول به کار شد. هورستل، در میان چیز‌های دیگر، نمایانگر دیدگاه‌هایی است که بار‌ها به عنوان تئوری توطئه مورد انتقاد قرار گرفته است.

هورستل در سال ۲۰۱۳ حزب Neue Mitte و اندکی بعد حزب کوچک Deutsche Mitte را تأسیس کرد. او عضو هیئت مدیره «دویچه میته» بود تا اینکه در اکتبر ۲۰۱۷ پس از انتقاد از نوع رهبری حزب، مدیریت مالی حزب و عدم شفافیت، حزب را ترک کرد. در نوامبر ۲۰۱۷، هورستل دوباره حزب Neue Mitte را تأسیس کرد و رئیس آن شد. هرستل تنها روزنامه نگار غربی در کابل در سال ۲۰۰۱ در زمان سقوط طالبان بود. وی ویزا را از طریق تماس با گلبدین حکمتیار دریافت کرد. او در سال ۲۰۰۶ از طریق تماس‌هایش با گروه‌های اسلامی به آغاز گفتگو بین اعضای بوندستاگ از SPD و FDP و همچنین وزیر حماس در امور پناهندگان کمک کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۷ ۳۰ مهر ۱۴۰۲
صهیونیستها و اربابش شیطان بزرگ فقط و فقط زبان قدرت نظامی و سیاسی را متوجه میشوند به امید آن روز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۱ ۲۹ مهر ۱۴۰۲
اگر همه مسلمان اتحاد واقعی داشته باشند. مشکل حل میشود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۱ ۲۹ مهر ۱۴۰۲
جهان باید یک صدا خواستار برگشت به وضعیت سال 1945 ( بعد از پایان جنگ جهانی دوم) باشند نه 1967 ( در طی این 22 سال صهیون نجس موجودیتش شکل گرفت) برگشت به مرزهای سال 1967 درسته که عاملی می شود تا صهیون از یکسری مناطق اشغالی خارج شود ولی چون باعث شده فلسطینی ها از لحاظ قانونی قبول کنند که صهیونیست حرامزاده هم حق داشتن زمین رو دارد ! بعد از فاصله اندکی باز تجاوزات این رژیم که حالا مشروعیت !!!!!!!!!! هم پیدا کرده مجدد شروع شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۱ ۲۹ مهر ۱۴۰۲
این کارشناس هارو از کجا پیدا میکینید؟واقعا برام سواله
آخرین اخبار