عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: باید تمامی دستگاه‌ها برنامه ریزی لازم را برای پرداخت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی نوسازی مسکن روستایی انجام دهند.

 نوسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکن روستایی یکی از مهم ترین برنامه ها در حوزه نهضت ملی مسکن به شمار می‌رود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، با توجه به آنکه باید سالانه ۲۰۰ هزار واحد نوسازی شود نوسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی در این شرایط بسیار حائز اهمیت است.

سال گذشته میزان تسهیلات ساخت مسکن روستایی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت اما به دلیل تاخیر دولت در ابلاغ آئین نامه آن و تعلل بانک ها در پرداخت این تسهیلات خیلی از روستائیان عملا نتوانستند این وام را دریافت کنند.

در حال حاضر هم فصل ساخت و ساز در روستاها به دلیل نزدیک شدن به فصل سرما به پایان رسیده است بنابراین با تاخیر  در تصویب آئین نامه اعطای تسهیلات ۳۵۰ میلیونی مسکن، روستائیان دیگر نمی توانند اقدام به ساخت و ساز کنند.

در همین رابطه شهباز حسن پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به باشگاه خبرنگاران گفت: تصویب تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی نوسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکن روستایی نقش بسیار موثری در بهبود وضعیت واحدهای مسکونی روستایی دارد که مهم ترین نتیجه آن افزایش مهاجرت معکوس به روستاهاست.

وی ادامه داد: پرداخت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی خود انگیزه بسیار زیادی را برای ساکنان روستاها ایجاد می‌کند چراکه با افزایش هزینه های مصالح ساختمانی این تسهیلات بخش زیادی از این هزینه ها را می تواند جوابگو باشد. دولت باید هرچه سریعتر برنامه ریزی برای تصویب و ابلاغ آئین نامه این تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی را در دستور کار خود قرار دهد.

بر اساس این گزارش در جلسه هئیت دولت وزیر راه و شهرسازی خبر از افزایش ۱۵۰ میلیون تومانی تسهیلات مسکن روستایی داده بود اما در این زمینه خبری از تصویب و ابلاغ آن نداده بود. بنابراین در این زمینه باید تمامی دستگاه ها از جمله بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه همکاری لازم را داشته باشند.

 

 

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار