کشف اسرار «پری دریایی فیجی»؛ ترکیبی از ماهی، میمون و یک خزنده

یک پری دریایی عجیب و غریب که به نظر می‌رسد بخشی از آن ماهی، بخشی میمون و بخشی دیگر خزنده باشد توسط دانشمندان برای کشف اسرار پنهان بررسی می‌شود.

یک مومیایی توسط ملوان آمریکایی از ژاپن بازگردانده شد و در سال ۱۹۰۶ به انجمن تاریخی شهرستان کلارک در اسپرینگفیلد ایالت اوهایو اهدا شد.

با چهره‌ای که انگار در حال شکلک درآوردن است، پنجه‌های بزرگ، دندان‌های عجیب، پایین تنه ماهی‌مانند و لایه کرک‌مانندی از موی خاکستری، دهه‌هاست که بازدیدکنندگان موزه از دیدنش احساس چندش و ترس می‌کنند.

اما حالا در تلاش برای کشف ماهیت واقعی این «به اصطلاح پری دریایی»، این موجود برای اولین بار با اشعه ایکس عکسبرداری شد و تحت سی‌تی‌اسکن قرار گرفت و امید می‌رود که اسرار بیشتری درباره آن کشف شود.

 

کشف یک مومیایی توسط ملوان آمریکایی

جوزف کِرِس رادیولوژیست دانشگاه کنتاکی شمالی می‌گوید: «به‌نظر می‌رسد اندام‌های خارجی آن ملغمه‌ای از حداقل سه گونه مختلف باشد. سر و نیم تنه میمون را دارد، دستانش شبیه دوزیست‌هایی مثل تمساح یا مارمولک است و یک دم ماهی هم دارد؛ و همچنان ناشناخته است.»

ناتالی فریتز از انجمن تاریخی شهرستان کلارک می‌گوید این موجود عجیب الخلقه «پری دریایی فیجی» بود؛ موجود دروغینی که توسط پی. تی. پارنوم معروف شد. بارنوم که زندگی‌اش الهام‌بخش فیلم پرفروش «بزرگ‌ترین شومن» در سال ۲۰۱۷ بود، نمونه مشابهی را قبل از آنکه موزه‌اش در نیویورک بسوزد، به نمایش گذاشته بود.

در ژاپن، برخی از افسانه‌ها می‌گویند که چشیدن گوشت پری دریایی به فرد جاودانگی می‌بخشد.

به تازگی راز یک پری دریایی دیگر نیز برملا شد. این پری دریایی مومیایی به مدت ۴۰ سال در معبدی در آساکوچی، نگهداری و پرستش می‌شد؛ اگرچه بعدا مشخص شد که از پارچه، کاغذ و پنبه ساخته شده و با فلس ماهی و مو‌های حیوانات تزئین شده است.

تصویری دیگر از مومیایی کشف یک توسط ملوان آمریکایی

فریتز می‌گوید: «پری دریایی‌های فیجی در اواخر دهه ۱۸۰۰ بخشی از کلکسیون‌ها و نمایش‌ها بودند.»

فریتز همچنین معتقد است که عمر این مومیایی می‌تواند به دهه ۱۸۷۰ برگردد؛ زمانی که سوابق نشان می‌دهد اهداکننده اصلی در نیروی دریایی ایالات متحده خدمت کرده است.

تصویر سی‌تی‌اسکن شده از پری دریایی فیجی

پری دریایی فیجی

دکتر کرس می‌گوید سی تی اسکن به آن‌ها اجازه می‌دهد که برش‌هایی از این مومیایی را بردارند و امیدوار است که این کار مشخص کند که آیا واقعا بخشی از آن زمانی یک حیوان واقعی بوده یا خیر.

کرس می‌گوید: «این کار داده‌های بیشتری به ما می‌دهد. باید ببینیم سوراخ‌های بینی چقدر عمیق هستند. یا اینکه حفره گوش تا جایی که به مغز متصل می‌شود ادامه دارد؟ بنابراین ما این کار را در تمام قسمت‌های این پری دریایی فیجی انجام می‌دهیم. نه فقط سر و صورت. بلکه سینه و دم هم شامل تحقیقات ماست.»

منبع: روزیاتو

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۹ ۰۶ آبان ۱۴۰۲
میمون دریایی بوده