ارتقا شاخص‌های بهداشتی و درمانی، از دستاورد‌های ارزشمند انقلاب اسلامی در سیستان و بلوچستان محسوب می‌شود که نسبت به دو سال گذشته رشد چشمگیری داشته است.

 در این میان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با قدمت ۳۷ساله به‌عنوان دومین دانشگاه علوم پزشکی بعد از انقلاب اسلامی در کشور افتتاح شده است که از زمان افتتاح تا امروز اقدامات خوب و قابل‌قبولی در جهت بهداشت و درمان بیماران این خطه از کشور داشته است.
 
به گفته حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، بهبود و ارتقا شاخص‌های بهداشت و درمان یکی از بزرگ‌ترین دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران در جنوب شرق کشور است.
 
غزنوی افزود: باعث افتخار است که اعلام کنیم در حال حاضر در بسیاری از شاخص‌های سلامت از متوسط جهانی بالاتر هستیم و در هیچ‌کدام از شاخص‌ها نیز در چند سال اخیر پسرفت نداشته‌ایم.
 
وی با اشاره به پیشرفت‌های شاخص‌های توسعه در سیستان و بلوچستان اظهار کرد: امروز پیچیده‌ترین جراحی‌های مغز و ارتوپدی در جنوب شرق ایران در شهرستان سراوان در حال انجام است، جراحی‌های قلب، پیوند قرنیه و کلیه و به‌زودی هم پیوند مغز و استخوان در زاهدان صورت خواهد گرفت و شاخص‌های امید به زندگی و شتاب علمی چشمگیری حتی در استان ما هم رو به پیشرفت است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: با شروع دولت سیزدهم تمامی شاخص‌های بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش علی‌رغم تمامی فشار‌های اقتصادی در کشور و همچنین اغتشاشات که عرصه را بر کشور تنگ‌تر کرده بود پیشرفت‌های خوبی حاصل شد و در سیستان و بلوچستان شاخص‌ها نسبت به ۲ سال گذشته رشد چشمگیری داشته و متوقف نشده است.

 

درمان موفق ۴۰ درصد از زوج‌های نابارور در زاهدان


وی درمان زوج‌های نابارور در سیستان و بلوچستان را یکی دیگر از شاخص‌های توسعه در بخش بهداشت و درمان برشمرد و افزود: مرکز درمان ناباروری مولود زاهدان از سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را آغاز نموده که تا کنون بیش از ۲ هزار سیکل القا تخمک‌گذاری و IUI و بیش از ۱۴۰۰ مورد IVF در این مرکز انجام شده است.
 
غزنوی با بیان اینکه میزان موفقیت بارداری در زوج‌های با مشکلات ناباروری در مرکز درمان ناباروری مولود زاهدان به طور میانگین ۴۰ درصد است، اظهار کرد: در این مرکز علاوه بر پذیرش بیماران سیستان و بلوچستان، پذیرش از استان‌های هم‌جوار و کشور‌های دیگر نیز صورت می‌پذیرد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در سال گذشته ۲ هزار و ۳۷۹ زوج نابارور به مرکز درمان ناباروری مولود بیمارستان علی ابن ابی‌طالب (ع) زاهدان مراجعه کردند.
 
با همه تلاش‌ها و اقدامات مثبتی که در زمینه بهداشت و درمان در استان سیستان و بلوچستان صورت‌گرفته است، برخی از مناطق روستایی در این استان نیازمند بخشی از امکانات بهداشتی و درمانی هستند که نیاز است متولیان امر در رفع این نیازمندی‌ها اقدامات و تلاش‌های مثبتی را داشته باشند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار