سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت : بعد از زلزله تمام مدارس آسیبدیده نوسازی شدند و چنانچه مدارس کانکسی در سرپلذهاب وجود دارد مربوط به زلزله نیست.
وی عنوان کرد: چنانچه مدرسه کانکسی در مناطق زلزلهزده وجود داشته باشد مربوط به قبل از زلزله و روستاهای دارای کمتر از ۱۰ دانشآموز است و اکنون سرانه فضای آموزشی سرپلذهاب و قصرشیرین بیشتر از سایر شهرستانها است.
محمدی گفت: اکنون مشکل خاصی از نظر مدارس کانکسی در استان وجود ندارد و تمام مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر دانشآموز از محل سفر ریاست جمهوری تأمین اعتبار شدهاند.
مرزبان نظری، مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه اظهار داشت: در زلزله آبان ماه ۱۳۹۶ شهرستان سرپلذهاب ۷۸ مدرسه با ۴۱۵ کلاس درس در مناطق زلزلهزده استان آسیب دید که پس از وقوع زلزله ۱۳۹۶ تعداد ۳۹۶ پروژه آموزشی، ورزشی و فرهنگی در سطح استان و این مناطق با ۱۶۸۷ کلاس درس و زیربنای ۱۷۰ هزار مترمربع احداث، تخریب و بازسازی، تکمیل و مقاومسازی شده و به بهرهبرداری رسیده است.
وی عنوان کرد: در شهرستان سرپل ذهاب تعداد ۳۲ مدرسه شهری و روستایی آسیب دید که پس از زلزله تعداد ۶۳ مدرسه با ۳۳۸ کلاس درس از محل اعتبارات دولتی و کمک خیرین ساخته و به بهرهبرداری رسیده است.
نظری درخصوص مدارس پیش ساخته گفت: تعداد ۱۴۵ مدرسه بالای ۱۰ تا ۱۵ دانشآموز در سطح استان وجود دارد که عملیات اجرایی آنها آغاز شده که از این تعداد در شهرستان سرپل ذهاب ۱۲ مدرسه در دست اجرا است.
وی افزود: به طور قطع اقدامات انجام شده اداره کل نوسازی مدارس استان کرمانشاه با کمک خیرین و اعتبارات دولتی درخصوص احداث ۱۲۰۰ کلاس درس در ۱۲۰۰ روز پس از وقوع زلزله برگ زرینی از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی در خدمت رسانی به دانش آموزان این مرز و بوم است.
نظری با اشاره به طرح شهید پناهی و حذف مدارس کانکسی گفت: ۱۴۵ مدرسه کانکسی با بیش از ۱۰ دانشآموز در استان کرمانشاه وجود داشت که ساخت ۶۶ مدرسه در دست اجرا است و ۹ مورد به بهرهبرداری رسیده و مابقی به زودی تکمیل و در اختیار دانشآموزان قرار میگیرد .