رضایی گفت: برای حمایت از کشاورزان باید به سمت کشاورزی قراردادی رفت تا معیشت کشاورز بهتر شود و بهرهوری و تولید افزایش یابد و اکنون اجرای کشاورزی قراردادی در وسعت ۱۱ هزار هکتار با کاشت گندم در سال زراعی ۱۴۰۲- ۱۴۰۳ پیگیری میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: در کشاورزی قراردادی کشاورز با سفارش سرمایه گذار نسبت به تولید محصول اقدام میکند که ایجاد بازار فروش مناسب و جلوگیری از تولید بدون تقاضا، از دیگر مزایای کشاورزی قراردادی است.
وی گفت: هدفگذاری برای سال زراعی جدید کشت ۲۱ هزار هکتار گندم آبی و ۱۰ هزار و ۸۰۰ هکتار گندم دیم است که از این وسعت ۱۱ هزار هکتار در قالب کشاورزی قراردادی است.
وی ادامه داد: توسعه کشت مبتنی بر قرارداد با پشتیبانی سرمایهگذاران و مشارکت بین بخشهای مختلف زنجیره تولید موجب تسهیل فرآیند تامین نهاده، فرآوری، بازاریابی و عرضه مناسب محصول میشود.
رضایی بیان کرد: اجرای موفق طرح کشاورزی قراردادی در استان سمنان موجب می شود کشاورزان، به جای دغدغههای جانبی، تنها به فکر تولید و کیفیت محصول باشند.
وی تصریح کرد: اجرای طرح کشاورزی قراردادی یکی از محوری ترین کارهای وزارت جهاد کشاورزی در دولت سیزدهم است که توسعه این نوع کشت عزت و اقتدار کشاورز را تقویت میکند.