رییس واحد «سی ان جی» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اصفهان گفت: اصفهان، دومین استان کشور در اجرای طرح دوگانه‌سوز کردن خودرو‌های عمومی است.

رییس واحد «سی ان جی» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اصفهان گفت: حدود ۲۷ هزار دستگاه خودروی عمومی از سال ۹۹ تاکنون در استان دوگانه‌سوز شده است و اصفهان رُتبه دوم کشوری  بعد از استان تهران را در این زمینه دارد.

محمدرضا شمس  با بیان‌اینکه اعتبار این طرح از محل صرفه‌جویی در مصرف سوخت مایع تامین و با هدف کاهش آلودگی زیست محیطی و کمک به اقتصاد ملی تامین می‌شود، افزود: متقاضیان دوگانه‌سوز شدن خودرو‌های عمومی می‌توانند به سامانه اینترنتی gcr.niopdc.ir مراجعه کنند.

او با اشاره به فعالیت ۱۶۴ جایگاه عرضه سوخت «سی ان جی» در استان اصفهان اضافه کرد: در زمان حاضر همه این جایگاه‌ها دارای گواهی استاندارد و ایمنی هستند و بطور دوره‌ای مورد ارزیابی و کنترل قرار می‌گیرند.

شمس با بیان اینکه از این تعداد ۳۳ جایگاه در کلانشهر اصفهان فعالیت دارد،گفت: از نظر تعداد جایگاه‌ها بطورکلی در شهرستان‌های مختلف استان کمبودی نداریم، اما در کلانشهر اصفهان از سرمایه‌گذاری در این زمینه حمایت می‌شود.

او با اشاره  به تفاهمنامه‌ای که شهریور امسال بین شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، قرارگاه سازندگی خاتم‌الاوصیا وزارت دفاع و شرکت صنایع هواپیماسازی (هسا) بمنظور ایجاد و تامین تجهیزات ۴۰۰ جایگاه «سی ان جی» در کشور منعقد شد، گفت: عمده این جایگاه‌ها در کلانشهر‌ها ایجاد خواهد شد و تلاش می‌کنیم تا سهمیه خوبی برای اصفهان در نظر گرفته شود.

رییس واحد «سی ان جی» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اصفهان در باره زمستان امسال با توجه به مسائل پیش آمده در سال گذشته نیز اظهار داشت: همه تمهیدات لازم در نظر گرفته شده تا در صورتی که با کاهش میزان گاز مواجه شدیم، مدیریت لازم بمنظور سوخت رسانی مطلوب در همه نقاط صورت گیرد.

او همچنین با بیان اینکه بر اساس آمار و اطلاعات موجود حدود ۱۵۰ هزار دستگاه خودرو در استان دوگانه‌سوز هستند، گفت: میزان مصرف سوخت «سی ان جی» در نیمه نخست امسال در استان در مقایسه با مدت مشابه پارسال حدود ۶ درصد کاهش یافته است که بنظر می‌آید اختلاف کم بین قیمت بنزین و «سی ان جی» در استقبال مردم از این سوخت، تاثیر دارد.

 طرح دوگانه‌سوز کردن رایگان خودرو‌های عمومی شامل تاکسی‌ها و وانت‌بار‌ها بطور عملیاتی از سال ۱۳۹۹ آغاز شد؛ در ادامه این طرح مقرر شد خودرو‌های مسافربر شخصی و اینترنتی با استفاده از یارانه دولتی دوگانه‌سوز شوند و ۲۰ درصد از هزینه از سوی مالکان پرداخت می‌شود.


حدود ۲۸۰ هزار دستگاه خودرو در کشور از سال ۱۳۹۹ تاکنون از طرح تبدیل خودرو‌های عمومی از حالت بنزین‌سوز به دوگانه‌سوز استفاده کرده‌اند.

استان اصفهان از ۳۶۰ جایگاه عرضه سوخت بنزین و نفت گاز و ۱۶۴ جایگاه «سی ان جی» برخوردار است.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار