معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بازدید از مراکز بهداشتی و مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان ملایر گفت: تا دهه فجر امسال نیز یکهزار پروژه باقیمانده تکمیل و به بهرهبرداری میرسد.
حسین فرشیدی با اشاره به اجرای یک میلیون و ۲۰۰ هزار مترمربع پروژه بهداشتی در دولت سیزدهم، افزود: سلامت خانواده و نظام ارجاع به جد توسط وزارت بهداشت و درمان در دست پیگیری و اجرا است تا خدمات استاندارد از راه درست با حداقل پرداخت را از جیب، به مردم برسانیم.
او تأکید کرد: کارهای بزرگی در دولت مردمی سیزدهم رقم خورد و بخش سلامت ایران در سطح بینالملل نمود بسیار خوبی داشت.
فرشیدی با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در سه بخش بهداشت، درمان و آموزش در کل کشور و از جمله شهرستان ملایر انجام شده، گفت: رشتههای مختلف تخصصی در مراکز درمانی این شهرستان فعالیت دارند و در این بازدید در چند مرکز کارهای استثنایی صورت گرفته است.
او درباره مرکز درمانی شهر ازندریان گفت: در ازندریان یک مرکز درمانی خاصی توسط خیرین ایجاد شده که به نام "مرکز شبانهروزی سلامت منتخب ازندریان" تغییر نام یافت و حمایت میکنیم تا با هماهنگی دانشگاه مجوز این درمانگاه صادر شود که میتواند خدمات خوبی ارائه دهد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تأکید کرد: در ۲ مرکز بهداشتی این شهرستان که بازدید صورت گرفت، حضور پزشکان را داشتیم که در حال ارائه خدمات پزشکی به مردم هستند.
فرشیدی گفت: همدان یکی از استانهای پیشرو در اجرای برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع است و امیدواریم با انتقال مفاهیم اجرای برنامه سلامت خانواده، مردم حامی این برنامه باشند.
به گفته وی؛ مردم با حضور مستمرشان در مراکزی که دولت برای اجرای طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع در نظر گرفته، میتوانیم کنترل بیماریهای واگیردار و غیرواگیر، کاهش عوامل خطرآفرین و بیماران حوزه ناباروری در بحث جوانی جمعیت را به نحو مطلوبی اجرایی کنیم.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره بیمارستان خیّرساز گوراب نیز گفت: نیاز است کارشناسان مرتبط ما و دانشگاه علوم پزشکی استان و دیگر سازمانها، با هم برنامهای طراحی و بهترین نحوه استفاده از این بیمارستان بررسی شود.
فرشیدی گفت: وزارت بهداشت و درمان با نگاه مثبت بیمارستان خیّرساز گوراب را پیگیری میکند تا هم نیت خیّر برآورده شود و هم به مطالبه مهم مردم ملایر پاسخ داده شود.
او گفت: هر جایی که اقدام درمانی یا مراکز ارائه خدمات دایر میشود، به خصوص آنجا که خیرین پای کار هستند، اهمیت این مراکز برای دولت بیشتر است و دولت با دید سلامتمحور وارد میشود.