انسیه خزعلی، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده اظهارداشت: برنامههای خوب زیادی در حوزه بانوان در همین مدت محدود اجرایی شده مانند بیمه زنان باردار تا پایان شیردهی مثل بیمه ناباروری و بیمه سلامت و بحثهای مثل پشتیبانی اداری و ارتقا جایگاه بانوان که نتایج خوبی داشته است.
وی افزود: از فواید سفرهای استانی آگاهی به بعضی مشکلهای استانی و حل آنها است مثل قانون به فرزندی پذیرفتن نوزادان از شیر خوارگاه که در این موضوع مراحل اداری واگذاری بسیار سخت بود، اما الان قانون اصلاح شده است و این روند بسیار تصریح شده به گونهای که برخی از شیرخوارگاهها در تهران تعطیل شده است.
خزعلی گفت: ۹ کارگروه در زمینههای مختلف خانواده تشکیل شده است فرهنگ در خانواده، سرگرمی در خانواده، بحث محیط زیست و سالم نگه داشتن آن که باید آموزش از خانواده و کودکان شروع شود در زمینههای مشاورههای ازدواج در استانهایی که آمار طلاق زیاد است اجرای طرح در اولویت است.
وی بیان داشت:در مورد دختران و پسران بازمانده از تحصیل خیلی برایمان اهمیت دارد که در این مورد طرحی توسط نهضت سواد آموزی برای روستاییان و عشایر اجرا شده است در خصوص همین مشکل تأسیس خوابگاهها و آموزش مجازی هم در دست بررسی است که هیچ کس از تحصیل جا نماند.
معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور، ادامه داد: جهت کسب و کار پایدار خانواده محور برای اولین بار معاونت زنان بودجه ویژهای به این بحث اختصاص داده شده است و برای اولین بار است که در طی این دو سفر بودجه اختصاصی به بحث بانوان تصویب شده است.
خزعلی گفت: در تمام زمینهها در حد توان آماده حمایت از سمنها هستیم و از طرحهای سمنها استقبال میکنیم و در برخی از استانها برای پیشگیری از آسیبها و مهارت افزایی با پشتیبانی از سمنها حرکتهای خوبی انجام شده مانند آموزشهای پیشگیری از خودکشی و مهارت آموزیهای خانوادههای بد سرپرست و در حال بازپروری که نتایج خوبی هم داشته است.