رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت:اکنون ۹۷ تا ۹۵ درصد نان سفره مردم را نان‌های سنتی تامین می‌کنند و نان‌های صنعتی نیز تامین کننده بین ۳ تا ۵ درصد نان سفره مردم هستند.

فاطمه نظری رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت:در حال حاضر ۹۷ تا ۹۵ درصد نان سفره مردم را نان های سنتی تامین می کنند و نان های صنعتی نیز تامین کننده بین ۳ تا ۵ درصد نان سفره مردم هستند.

او گفت:به طور کلی  در تهران هزینه های خورد و خوراک کارگری و هزینه محلی که نانوایی در آن دایر است و سایر هزینه ها از جمله هزینه های حمل و نقل آرد به نانوایی ها و حامل های انرژی نسبت به شهرهای دیگر و شهرهای کوچکتر بالاتر است. این مسئله در تحلیل نهایی قیمت نان اثرگذار است و قطعا هر استان هزینه تولیدی متفاوتی دارد.

نظری گفت:اگر ملاک ما برای تعیین نرخ، سال ۱۴۰۰ باشد از ۱۴۰۰ به ۱۴۰۱ فقط در یک مورد که آن هم مربوط به هزینه‌های کارگری است ۵۷ درصد افزایش حقوق کارگر داشته ایم. این رقم، از سال ۱۴۰۱، به ۱۴۰۲، حدود ۳۰درصد بیشتر شده است. در این شرایط، این ۸۷درصد افزایش، روی هزینه های تولید اثرگذار بوده است

برچسب ها: مصرف نان ، تولید نان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار