رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران وکویت در خصوص نقش اتاقهای بازرگانی مشترک اظهار داشت: برای رسیدن به چشماندازهای اقتصادی و اجرای برنامههای پنج ساله توسعهای کشور، بخش خصوصی و بویژه اتاق بازرگانی و اتاقهای مشترک سهم موثر و نقش سازندهای را ایفا میکنند و این مساله یکی از ارزشهای ویژه اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی را نشان میدهد و توجه به این حوزه را پررنگتر میکند.
ابراهیم غلام زاده زنگنه ضمن تاکید بر نقش سازنده اتاقهای بازرگانی در اقتصاد و تجارت گفت: اتاقهای بازرگانی مرکز برنامه ریزی و تصمیم سازی در بخشهای مختلف صنعت، تولید، کشاورزی و معدن هستند و دولتها و مدیران ارشد کشوری در حوزههای پولی و بانکی، اقتصادی و صنعتی باید برای رسیدن به شرایط مطلوب و گذر از مشکلات موجود با این اتاقها همفکری و رایزنی کنند.
عضو اتاق بازرگانی ایران بیان داشت: دراتاق مشترک به نوعی دیپلماسی اقتصادی ایجاد و جریان مییابد که این دیپلماسی زمینه سازی توسعه اقتصادی که اصل رشد و شکوفایی کشورهاست را در پی دارد.
او تصریح کرد: باید سیاستهای اتاقهای مشترک بر اساس نیازهای اقتصادی، سیاسی، صنعتی و بازرگانی روز دنیا تدوین و قوانین و مقرارتی که زمان زیادی از عمر آنها میگذرد بررسی و بروزرسانی شده تا از قافله اقتصاد و تجارت دنیا عقب نیفتیم.
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و کویت تاکید کرد: شناسایی زمینههای مشترک بازرگانی با کشور کویت و بررسی اولویتهای تجاری و ارائه آن به تجار و شرکتهای ایرانی از جمله برنامههای مهم اتاق مشترک است که با بررسی زوایای سرمایه گذاری، تولید و صادرات به این کشورها به صورت کارشناسی، تلاش میکنیم با همفکری بستر مناسبی را برای سرمایه گذاران و فعالین اقتصادی کشور فراهم کرده و شرایط فعالیت اقتصادی و تجاری مشترک را برای آنها تسهیل کنیم.
غلام زاده زنگنه به برنامههای اتاق مشترک ایران و کویت نیز اشاره کرد و افزود: ایجاد هماهنگی و همکاری بین بازرگانان و صاحبان صنایع و معادن و کشاورزی دو کشور، شرکت در نمایشگاهها و اعزام و پذیرش هیئتهای تجاری، و بسترسازی جذب سرمایه گذاران دو کشور از جمله اهداف و برنامههای این اتاق به شمار میآید.