زارعی کوشا گفت: در ارتقای هویت ملی باید معلمان، فرهنگیان و اساتید دانشگاه‌ها پای کار بیایند و راهکار ارائه دهند.

 استاندار کردستان شامگاه چهارشنبه در هفتمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان در سال جاری که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، از استقبال مردم از رییس جمهور به استان قدردانی کرد و اظهار کرد: مردم استان کردستان میزبانی بی نظیری از رئیس جمهور داشتند و این موضوع نیز بازتاب‌های خوبی هم داشت.

 اسماعیل زارعی کوشا با بیان اینکه نظیر این استقبال فقط در سفر رهبری به استان بود، افزود: شور و نشاط در مردم و جمعیت در این استقبال بی سابقه بود.

وی با تاکید بر شکرانه این عنایت الهی و بزرگواری مردم کردستان را باید با خدمتگزاری بیشتر برای مردم نشان داد، گفت: این موهبت‌ها نقطه عزیمت جدیدی برای آینده کردستان است و باید با قوت بیشتری گام برداریم.

زارعی کوشا در ادامه به اجرای طرح شهید سلیمانی جهت توسعه فضا‌های ورزشی درون مدرسه‌ای اشاره کرد و گفت: در قالب این طرح طی ۱۸ ماه اخیر، ۲۲ هزار متر مربع به سرانه فضای ورزشی درون مدرسه‌ای استان اضافه شده است.

استاندار کردستان تصریح کرد: شهرداران استان و فرمانداران در مصوبات این زمینه برای کمک هرچه بیشتر به اجرای این طرح اشاره کنند.

وی همچنین از مطرح شدن اجرای طرح نوآوری و نوسازی تمثال مقام معظم رهبری در مدارس ابراز خرسندی کرد و اظهار داشت: برای اجرای این طرح و بهره معنوی از آن می‌توان مسابقه‌ای یا همین موضوع برای دانش آموزان برگزار کرد و یک تصویر را از میان برگزیدگان انتخاب و در کلاس‌های درس نصب شود.

زارعی کوشا با بیان اینکه اردو‌های راهیان نور نیز از برنامه‌های فرهنگی موفق است، خاطر نشان کرد: این اردو‌ها از معدود برنامه‌هایی است که نتیجه خوبی داشته و توانسته نگاه متفاوتی را در افراد حاضر در این اردو‌ها ایجاد کند.

استاندار کردستان تاکید کرد: برای اجرای هر چه بهتر اردو‌های راهیان نور جلسات دیگری به منظور مشارکت دستگاه‌های اجرایی برای این منم برگزار شود.

وی به موضوع ارتقاء هویت ملی و برنامه‌های ملی نیز تاکید کرد و گفت: اثرگذاری برنامه‌ها در این زمینه باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد و فقط به صورت رفع تکلیف نباشد. 

زارعی کوشا با بیان اینکه برای ارتقاء و ماندگاری هویت ملی در مدارس می‌توان از روش جمع سپاری استفاده کنیم، خاطر نشان کرد: در این روش معلمان، فرهنگیان و اساتید دانشگاه‌ها پای کار بیایند و برای ارتقاء هویت ملی به ما راهکار دهند.

استاندار کردستان اذعان کرد: یکی از علت‌های ایجاد شکاف بین نسل ما و نسل جدید این است که فکر می‌کنیم آموخته‌های نسل ما را می‌دانند بلکه تفاوت در این است که نسل‌های قبلی با بارش فکری معنوی در جامعه مواجه بوده اند، اما اکنون نسل جدید با فضای تکنولوژیک روبه رو هستند. 

وی تاکید کرد: برای انجام و اجرای موضوعات مختلف ریشه‌ای ورود کرد کمااینکه نکته مهم در ارتقای هویت ملی عموم جامعه است، یعنی باید زمینه‌ای فراهم شود که دانش آموزان برای مواجهه با هویت ملی ارتباط بگیرند و آن را لمس کنند.

زارعی کوشا به اهمیت موضوع تلفیق سنت و نماد‌های بومی با هویت ملی تاکید کرد و گفت: در برگزاری برنامه‌ها و اقدامات باید داشته‌های بومی را تقویت کنیم. 

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان نیز در این جلسه گفت: در اجرای طرح شهید سلیمانی در سال گذشته جزو استان‌های برتر مجری طرح بودیم و امسال نیز ۴۹ پروژه در قالب این طرح اجرا خواهد شد.

افشین خوشگوار افزود: این پروژه‌ها شامل ۲۱ چمن مصنوعی، ۱۲ کف‌پوش ورزشی، هشت سالن ورزشی کوچک و تعمیر و بهسازی هشت فضای ورزشی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار