این روزها خبرهای زیادی از نونوار شدن ناوگان هوایی کشور به گوش می رسد که می تواند زمینه ساز کاهش مدت زمان انتظار مردم برای خرید بلیت هواپیما باشد همچنین میزان تاخیرات پروازها را در بسیاری از مسیرها کاهش دهد.
طبق جدیدترین آمارهایی که از میزان تاخیرات توسط شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی کشور منتشر شده، شهریور ماه امسال ۲۴ درصد از پروازهای برنامهای شرکتهای هواپیمایی داخلی، دارای تأخیر بوده اند و همچنین در همین مدت، متوسط زمان تأخیر پروازهای تاخیردار ۸۱ دقیقه بوده است.
گزارشات میدانی حاکی از آن است که با وجود آنکه در فصل پیک جابه جایی و سفرهای هوایی نیستیم اما همچنان در بسیاری از مسیرها کمبود بلیت وجود دارد که این امر نشان دهنده آن است که هنوز طرح ممنوعیت فروش بلیت چارتری نتوانسته است به خوبی در بازار بلیت هواپیما اثر گذار باشد.
در همین رابطه غلامی یکی از مسافران مسیر مشهد به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از هفته گذشته برای پیدا کردن بلیت هواپیما به چندین آژانس مسافرتی و سایت های فروش مراجعه کرده ام اما هیچ بلیتی برای پایان هفته پیدا نمی شود و اگر هم باشد برخی آژانس ها اعلام کرده اند که نرخ های آنها ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان بیشتر از نرخ مصوب است.
تا پایان دولت سیزدهم تعداد قابل توجهی هواپیما به ناوگان حملونقل هوایی کشور اضافه می شود
یکی از راهکارهایی که در حال حاضر می تواند زمینه ساز کاهش مدت زمان انتظار خرید بلیت هواپیما برای مسافران باشد، اضافه شدن تعداد ناوگان حوزه حمل ونقل هوایی است که در همین رابطه مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: با وجود تحریمهای ناجوانمردانه در صنعت هوایی کشورمان، تاب آوری این صنعت روز به روز در حال افزایش است و توسعه ناوگان نیز از روشهای مختلف در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم تقریبا هرماه تعدادی هواپیما خریداری میشود، افزود: تا پایان دولت سیزدهم تعداد قابل توجهی هواپیما به ناوگان حملونقل هوایی کشور اضافه خواهد شد.
در حال حاضر تعداد ناوگان فعال هوایی در کشور ۱۸۰ فروند است که به صورت مرتب این ناوگان در حال واردات و یا اورهال شدن توسط شرکت های هواپیمایی است.
استفاده از توان شرکت های هواپیمایی در جهت اورهال کردن ناوگان هوایی
همچنین در همین رابطه یازرلو سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: سازمان هواپیمایی تمامی توان خود را برای نوسازی و جوان سازی ناوگان خود به کار گرفته و از شرکت های هواپیمایی در جهت اورهال کردن ناوگان هوایی استفاده می کند.
او می گوید: با اجرایی شدن ممنوعیت طرح فروش بلیت چارتری ما شاهد بهبود وضعیت بازار بلیت هواپیما هستیم و تنها از چند روز گذشته به دلیل کاهش میزان مسافران در مسیرهای جنوبی، ممنوعیت فروش بلیت چارتری در مسیر کیش و قشم برداشته شده است.
یازرلو گفت: اجرای این طرح نقش موثری در بهبود وضعیت بازار فروش بلیت هواپیما و کاهش میزان صف های انتظار و از همه مهم تر حذف سوداگران در این بازار دارد.
بازگشت یک هواپیمای آر جی ۱۰۰ به ناوگان هوایی
به تازگی با تلاش متخصصان تعمیر و نگهداری شرکت هواپیمایی یک فروند هواپیمای جت منطقهای آر جی ۱۰۰ با انجام چک سنگین و تأمین قطعات و تعویض ۳ موتور به ناوگان هوایی کشور اضافه شده است.
حمزه ای عضو انجمن شرکتهای هواپیمایی در این خصوص گفت: تمام صندلیهای این هواپیما تعویض و با صندلیهای جدید جایگزین شدند و سیستم روشنایی داخل کابین با استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان داخلی مورد تأیید سازمان هواپیمایی کشوری به سیستم روشنایی LED تجهیز شد.
وی افزود: این هواپیما با بهره مندی و تجهیز سامانههای ناوبری ماهوارهای قابلیت پروازهای منطقهای و بین المللی را داراست.
براساس این گزارش پیش بینی می شود، با اورهال کردن ناوگان هوایی کشور و خرید هواپیما و اضافه شدن آنها به سیستم ناوگان هوایی کشور همچنین تشدید نظارت ها بر روند فروش بلیت هواپیما و ممنوعیت فروش چارتری تا چند ماه آینده شاهد بهبود وضعیت حمل و نقل هوایی کشور باشیم.
عربستان بابت زدن کشتی ما و.... به ایران باید خسارت بدهد خب بجای آن هواپیما ازش بگیرید قطر بابت خدماتی که ما در زمان محاصره بودنش بهش دادیم بما هواپیما بدهد
مردم دارن خفه می شن از دود و دم هوا، اون وقت مسئولین به فکر نوسازی ناوگان هوایی هستند؟؟؟!!!!
مگه یک درصد بیشتر از مردم ایران از هواپیما استفاده می کنن
اینقدر که برای این حمل و نقل هوایی بودجه خرج می کنید یک کم به حمل نقل عمومی که 99 درصد مردم استفاده می کنند بها بدید
یک مسیر 35 دقیقه ای را ما هر روز سه ساعت از این طرف و سه ساعت از اون طرف تو راهیم ، یه لحظه فکر کنید چقدر عمر مردم داره هر روز تلف می شه
با عمر کم و هزار ویک جور از این مسائل
همش کشکه وبی فایده
هواپیما فقط نو صفر خشک
اونم فقط ایرباس وبوئینگ
بابا نگه مصر کنید همه هواپیما هاش رو داره
صفر میکنه.