استاندار خراسان جنوبی گفت: پروفسور بلالی مود، ذخیره‌ای از آداب و رسوم استان و گنجینه‌ای علمی است.

قناعت استاندار خراسان جنوبی در دیدار پروفسور بلالی مود پدر علم سم شناسی ایران گفت: پروفسور بلالی مود در حالی که با بهترین رتبه علمی در یکی از دانشگاه‌های معتبر انگلستان تدریس می‌کرد، برای خدمت به مجروحان شیمیایی در سال ۱۳۶۰ به ایران برگشت.

او با اشاره به اینکه وی انسانی با صفای دل و بی ریاست که صادقانه صحبت و خدمت می‌کند، افزود: پروفسور بلالی مود نه تنها گنجینه‌ای علمی است بلکه ذخیره‌ای از آداب و رسوم این منطقه نیز است.

پروفسور بلالی مود پدر علم سم شناسی ایران نیز در این دیدار با بیان اینکه سال ۱۳۶۰ با شروع جنگ، برای انجام وظیفه و خدمت به مجروحان شیمیایی به ایران بر گشتم، به بخش‌هایی از زندگی خود اشاره کرد و گفت: از زمان تحصیل علاقه بسیاری به شیمی و معلمی در من ایجاد شد؛ به طوری که از سال ۱۳۳۸ که کلاس پنجم دبیرستان بودم، تدریس به دانش آموزان را شروع کردم و چون به دبیری شیمی نمی‌توانستم قناعت کنم، در کنکور پزشکی شرکت کردم و در رشته پزشکی دانشگاه تهران همزمان با تحصیل در سال سوم رشته شیمی، در رشته پزشکی نیز ادامه تحصیل دادم.


بیشتر بخوانید


او با اشاره به اینکه از شیمی استفاده فراوانی در پزشکی کرده ام، افزود: چون دنبال تحصیل در رشته‌ای بودم که در آن از شیمی در پزشکی استفاده کنم، در رشته سم شناسی بالینی ادامه تحصیل دادم.

پروفسور بلالی مود با بیان اینکه در زمینه کاربرد سم شناسی در کشاورزی هم کار‌هایی انجام داده ام، تصریح کرد: با شروع جنگ در سال ۱۳۶۰ در حالی که در یکی از دانشگاه‌های معتبر انگلیس تدریس می‌کردم، برای انجام وظیفه به همراه همسر و دو فرزندم به ایران برگشتم تا به مجروحان شیمیایی خدمت کنم.

پدر علم سم شناسی ایران با اشاره به تعدادی از تألیفاتش، کتاب از لاهه تا مود که در آن گوشه‌های از زندگی وی به رشته تحریر در آمده را به استاندار خراسان جنوبی اهدا کرد.

برچسب ها: گنجینه علمی ، پدر علم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار