رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با به‌کارگیری ظرفیت حداکثری واحدهای مرغداری، پتانسیل صادرات ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزارتن مرغ به بازارهای هدف وجود دارد.

 ارسلان قاسمی گفت: با توجه به جایگزینی مرغ به جای گوشت قرمز در سبد مصرفی خانوار، مصرف سالانه گوشت مرغ به ۲ میلیون و ۱۰۰ هزارتن رسیده است.

به گفته او، با احتساب جمعیت کشور سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور ۲۳ کیلوگرم است که با توجه به تولید کنونی مرغ، مشکلی در تامین و عرضه نداریم.

قاسمی ظرفیت نصب شده صنعت مرغداری کشور را حدود ۳ میلیون تن اعلام کرد و افزود: بنابر آمار ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزارتن از ظرفیت صنعت طیور خالی است، از این رو باید شرایطی فراهم کرد تا با به‌کارگیری حداکثری ظرفیت تولید، بتوان این میزان را به بازارهای هدف صادر کرد تا تراز تجاری مرغ مثبت شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون با بیان اینکه قیمت دستوری جوابگوی تنظیم بازار نیست، گفت: قیمت دستوری عامل فساد و رانت است، با قیمت گذاری دستوری مخالف هستیم و معتقدیم که در بازار رقابتی قیمت برمبنای مکانیزم عرضه و تقاضا باید صورت گیرد و همواره با تشدید نظارت، حذف دلالان غیرضرور و اصلاح نظام توزیع از عرضه با نرخ های بالا جلوگیری کرد.

او گفت: اگر ماهانه ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت بگیرد، نیاز بازار گوشت مرغ تامین است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شاهرخ
۱۳:۱۵ ۲۶ آبان ۱۴۰۲
تا زمانی که قیمت ها را بالا نگهدارید هیچ مشکلی در هیچ زمینه ای نخواهید داشت. چون اغلب مردم توان تهیه زیادی ندارند. برای همین همه چیز گل و بلبل است و در همه چیز خودکفا هستید. به زودی سیل بیماران نسلی که تحویل دادید را دریافت خواهید کرد. سوء تغذیه هزینه های هنگفتی را در آینده نزدیک دست شما خواهد گذاشت و خیال خامی دارید که همه چیز خوب است. دولت بی عرضه به عوض کنترل عوامل اصلی تورم یعنی نرخ ارز، در فکر نقدینگی هست یعنی مردم را در فشار مضاعف قرار می دهد افزایش سرسام آور هزینه ها در کوتاه مدت و عجز مردم در تهیه اقلام از سوی دیگر. در منگنه قرار دادن یعنی دولت به ظاهر مردمی و انقلابی کنونی و در اصل بی کفایت و بی عرضه.....
آخرین اخبار