صاینا عمرانی گفت: دانش آموزان برای کسب موفقیت و راه یابی به چنین جشنواره هایی باید در کنار کسب رتبه های برتر در تحصیل در سایر فعالیتهای فرهنگی، قرآنی ، ورزشی و غیره پیشتاز باشند.
وی ادامه داد: این مساله موجب می شود که دانش آموزان با کسب مدارج عالی به جشنواره های شاخصی مانند البرز راه یافته و برای استان خراسان رضوی و کشور افتخار کسب کنند.
این دانش آموز خوافی تصریح کرد: در کنار تحصیل و کسب معدل بالا در مقطع متوسطه در سایر فعالیتهای فرهنگی مانند جشنواره های خوارزمی، مقاله نویسی و ورزشی در رشته های شطرنج و شنا و کاراته فعالیت داشتم و به موفقیتها و رتبه های خوبی دست یافتم.
عمرانی گفت: حمایتهای والدین، مشاوران، اولیا و مدیران آموزش و پرورش شهرستان خواف را در کسب موفقیت خود مهم دانست.
در آیین شصت و یکمین سال جایزه البرز در بخش دانشآموزی که ۱۵ آبان ماه جاری در تهران برگزار شد، صاینا عمرانی به عنوان تنها نماینده خراسان رضوی در بخش دانشآموزی که از آموزشگاه مشکات خواف در این جشنواره شرکت کرده بود، موفق به کسب گواهی البرز و جایزه نوبل ایرانی شد.
جایزه البرز همه ساله در ۲ سطح کلی نخبگانی مشتمل بر دانشمندان، مخترعین جوان، طلاب حوزههای علمیه و دانشجویان و سطح دانشآموزی به عنوان جایزه حسن تحصیل اعطاء می شود، این جوایز به صورت کشوری و معمولاً به همراه تجلیل از مقام والای چهره ماندگار، واقف زنده یاد حسینعلی البرز برگزار میشود.
«بنیاد فرهنگی البرز» در سال ۱۳۴۲ شمسی با هدف کمک به اشاعه فرهنگ کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانشآموزان برگزیده و نوباوگان و نوجوانان با استعداد ایرانی تشکیل شد و این امر از طریق اعطای “جایزه بنیاد البرز” و به صورت مستمر و سالانه انجام میگیرد.
بنیاد فرهنگی البرز به همت مرحوم حسینعلی البرز، مردی خیراندیش و نیکسیرت، تأسیس و وقف گردید. این بنیاد طی بیش از نیم قرن، چندین هزار نفر از نخبگان برتر علمی کشور را مورد حمایت و تشویق قرار داده است.