ایزدی معاون سیاسی فرماندار زرند با تاکید بر تداوم حرکت جشنوارهها، آن را از اولویتهای برنامههای فرهنگی اجتماعی شهرستان دانست و گفت: همانگونه که انتظار داشتیم برگزاری جشنوارهها به اهداف مدنظر دست یافته و با وجود اینکه هنوز هم برای بهتر برگزار شدن این اتفاق مهم راه زیادی باقی مانده، اما اطمینان داریم هر روز بهتر از روز قبل در حال حرکت در مسیر جشنوارهها هستیم.
وی افزود: و امیدواریم روزی نتیجهی این رخدادهای اجتماعی که از بستر روستاها و مناطق مستعد در حال شکل گیری، توسعه و استمرار است شاهد رشد و شکوفائی روستاها بر پایهی توانمندیها و در نتیجه تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی باشیم.
معاون فرماندار زرند گفت: قطعا بدلیل برخورداری شهرستان زرند از روستاهای مختلف که هر کدام دارای جذابیتهای خاصی در تمام حوزهها از جمله صنایع دستی ،کشاورزی، گردشگری و طبیعی میباشند رسیدن به تمام اهداف این ستاد قابل دست یابی است.
ایزدی به تغییرات اقلیمی و موضوع کم آبی هم اشاره کرد و گفت: اگر چه این موضوع، کشاورزی ما را بسیار متاثر ساخته، ولی نباید فراموش کنیم که میتوان با استفاده از روشهای علمی و تغییر در الگوی کاشت و جایگزینی محصولاتی که نیاز کمتری به آب دارند کشاورزی را همچنان زنده نگه داریم و باور داریم که برگزاری همین جشنوارهها و معرفی محصولات جایگزینی که به جای محصولات سنتی در حال توسعه هستند میتواند تبلیغی مناسب در راستای این هدف باشد.
محمد اسلامی رئیس میراث فرهنگی زرند نیز گفت: این جشنواره بنا به پیشنهاد دهیاری و شورای اسلامی روستای بهاباد در دستور کار ستاد قرار گرفته و علاوه بر عرضه زیتون و محصولات فرآوری شده زیتون که در این روستا تهیه میشود، به معرفی دیگر قابلیتهای این روستا در قالب نمایشگاه خواهد پرداخت.
حسین جعفرزاده دهیار بهاباد هم با اعلام آمادگی دهیاری و مردم در برگزاری جشنوارهای باشکوه در روز جمعه سوم آذر ماه گفت: علاوه بر عرضه زیتون ما بدنبال معرفی تمام قابلیتهای روستا در ابعاد مختلف هستیم و امیدواریم علاوه بر آنکه بدنبال معرفی توانمندیهای و توانائیهای روستا و روستانشینان هستیم بتوانیم گامی در جهت فرهنگ سازی برای اصلاح الگوی کاشت محصولات کشاورزی که نیاز کمی به آب دارند برداریم.