سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت فناوری و نوآوری در تاریخ ۱۱ و ۱۲ بهمن برگزار می‌شود.

مهدی محمدی، رئیس انجمن علمی مدیریت فناوری و نوآوری در نشست خبری سیزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری بیان کرد: ترویج مفاهیم حوزه علمی مدیریت فناوری، ارتباط با صنعت، برگزاری دوره‌های پیشرو به‌روز و اشتراک‌گذاری دانش از فعالیت‌های این انجمن در کشور است.

 او با اشاره به اینکه برگزاری این کنفرانس، بستری برای ارتباط دانشگاه با صنعت و دولت است، گفت: در پنل‌های تخصصی این کنفرانس، چالش‌های صنعتی که نیازمند توسعه فناوری هستند، بررسی می‌شود و نظرات و راه‌حل‌های متخصصین حوزه دریافت می‌شود.

 حبیب‌الله طباطبائیان، رئیس این دوره از کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری بیان کرد: این رشته بالنده‌ای است. کسانی که در این حوزه فعالند اغلب دانش آموخته همین رشته هستند. این کنفرانس یک زنجیره مشترک بین دانشگاه، دولت و صنعت است. چند سال است در کنفرانس‌های مختلف بر حضور شرکت‌ها تاکید می‌کنیم و به سراغ بخش‌های خصوصی رفته‌ایم.

او ادامه داد: محور‌های متعددی صادر شده برای اینکه شرکت‌ها بتوانند به حوزه نوآوری و کارآفرینی ورود پیدا کنند. امیدواریم بتوانیم از ظرفیت‌های قانونی که برای شرکت‌های بزرگ ایجاد شده استفاده کنیم.

مهدی الیاسی، رئیس کمیته سیاست‌گذاری و حکمرانی کنفرانس: حوزه مدیریت فناوری، دو بخش کلی دارد یکی حکمرانی و سیاست‌گزاری یکی نوآوری در بنگاه و اخیرا استارتاپ هم اضافه شده است؛ که تمرکز کمیته ما بر بخش اول است. امسال سعی کردیم جریان سالانه شکل دهیم و ابتکاراتی داشته باشیم. همچنین مدرسه حکمرانی قرار است برگزار شود.

او همچنین بر همزمان پیش بردن کارآفرینی، فناوری و نوآوری تاکید کرد.

کامران باقری، رئیس کمیته علمی کنفرانس گفت: بزرگترین دستاورد انجمن مدیریت فناوری و نوآوری، شکل گیری یکی جامعه علمی حول این موضوع است. یکی از اتفاقات جدید در این دوره از رویداد که به صورت جدی پیگیری می‌شود، تجربه‌نگاری و ثبت تجارب موفق یا ناموفق کشور در حوزه مدیریت فناوری است. در این رویداد قرار است ۱۵ نمونه دانش‌بنیان و غیر دانش‌بنیان که در حوزه فناوری و نوآوری فعالیتی را اجرایی کرده‌اند، مورد بررسی قرار گیرند.

او ادامه داد:  سالانه چندین دانشجوی فارغ‌التحصیل در این زمینه جذب می‌شوند و پایان نامه‌ها و رساله‌های مرتبط خود را ارائه می‌دهند. سه ژورنال علمی پژوهشی در ایران داریم. در بهترین ژورنال‌های دنیا نتایج پژوهش‌هایی که در ایران انجام می‌شود، چاپ می‌شود و در حدود  ۲۰ و چند سال گذشته شاهد پیشرفت‌های زیادی بوده‌ایم.

او گفت: کنفرانس تبلوری از دستاورد‌های علمی سال است.

سیزدهمین دوره بین‌المللی و هفدهمین دوره ملی کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری در تاریخ ۱۱ و ۱۲ بهمن ماه با محور اصلی «زیست بوم نوآوری، شرکت‌های بزرگ و اقتصاد دانش‌بنیان و نوآور» در مرکز همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.

محورهای اصلی کنفرانس، شامل «زیست‌بوم نوآوری با محوریت شرکت‌های بزرگ»، «نوآوری شرکتی (فرهنگ، سازوکارها و راهبردها و …)»، «سیاست‌گذاری، تنظیم‌گری و مدیریت فناوری‌های نوظهور (هوش مصنوعی، زنجیره بلوکی و کلان داده)»، «اقتصاد دانش‌بنیان و تاب‌آوری در فضای تحریم»، «همکاری دانشگاه و صنعت، نوآوری باز و زیست‌بوم نوآوری و فناور ی»، «مساله‌محوری در سیاست‌گذاری فناوری و نوآوری (آب، مهاجرت، آلودگی هوا، …)»، «نوآوری اجتماعی، نوآوری فراگیر و نوآوری به صرفه»، «سیاست‌ها، نهادها و سازوکارهای تامین مالی نوآوری»، «سیاست‌گذاری و حکمرانی فناوری و نوآوری» و موضوعات دیگر است.

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار