معاون علمی، فناوری رئیس جمهور گفت: ایران از نظر تولید هوش مصنوعی رتبه ۱۷ دنیا را دارد، ولی در کاربرد آن رتبه ۷۷ جهان هستیم که باید با تحول در این بخش کشور را توسعه دهیم.

 روح‌الله دهقانی فیروزآبادی در دومین رویداد ملی صنعت دانش بنیان «انقلاب صنعتی چهارم و صنعت شهر هوشمند» اظهار داشت: انقلاب صنعتی چهارم در پارادایم خاصی شکل گرفت که اینترنت اشیا و رباتیک و … توسعه پیدا کرد، البته همه این‌ها در بستر هوش مصنوعی شکل گرفت؛ این پارادایم وقتی جدی گرفته شد که هوش مصنوعی رشد جهش گونه پیدا کرد و توانستیم ذخیره اطلاعات بالایی داشته باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور افزود: رشد مصنوعی در حال بازتعریف ارتباطات انسان با جهان است که انقلابی در زندگی و حیات بشر است.

وی تصریح کرد: ویژگی فناوری آن است که بیرون انسان قوی، ولی درون انسان ضعیف است و بازوان و ماهیچه‌های انسان ضعیف می‌شود؛ همین حالت را شبکه‌های اجتماعی با انسان کرد. فناوری زندگی انسان‌ها را سازگار نکرد، بلکه ضعیف کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری بیان کرد: هوش مصنوعی قرار است به جای انسان کنترل و طراحی و نظارت کند؛ کمتر از ۱۰ سال آینده تمام کار‌های دنیا مانند ساخت و ساز و هواپیما و … را هوش مصنوعی می‌سازد.

وی نیروی انسانی توانمند را یکی از ظرفیت‌های خوب کشور دانست و اظهار داشت: ما منابع زیادی برای سرمایه‌گذاری در کشورمان نداریم و باید با کمک هوش مصنوعی برای ارتقاء بهره‌وری تلاش کنیم.

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اینکه از نظر تولید هوش مصنوعی رتبه ۱۷ دنیا را داریم، ولی از کاربرد هوش مصنوعی رتبه ۷۷ جهان هستیم، گفت: باید تا ۲ تا سه سال آینده اتفاق بزرگی در هوش مصنوعی ایران اتفاق بیافتد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور ابراز امیدواری کرد: برگزاری چنین رویداد‌هایی منجر به اتفاقات هماهنگ و یکپارچه در دسترسی کشور به فضای هوش مصنوعی شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.