شبنم زاده مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان فردوس گفت: تاکنون بیش از ۶۰۰ نفر در این شهرستان آموزشهای مرتبط با سنگتراشی را فراگرفتهاند که بیش از ۴۰۰ نفر در کارگاههای زنجیره تولید سنگتراشی و گوهرسنگها مشغول به فعالیت هستند.
او افزود: هم اکنون ۸۰ کارگاه پارچهبافی در فردوس فعالیت دارند که در زمینه پارچهبافی و کارگاههای فعال در شهرستان، رتبه دوم استان را داریم.
شبنم زاده تصریح کرد: ۱۲ کارگاه سفال و سرامیک در فردوس فعال است، همچنین آجرهای سنتی و منقوش نیز در این کارگاهها تولید و به مرکز استان و استانهای مجاور ارسال میشود.
مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فردوس اظهار کرد: برکبافی، قالی، گلیم، نمد مالی، خراطی، مسگری، گره چینی، مشبک و معرقکاری از دیگر صنایع دستی این شهرستان است.
او با اشاره به حضور صنعتگران شهرستان فردوس در نمایشگاه صنایع دستی استان با محوریت هنر دوست و سنگ، عنوان کرد: صنعتگران این شهرستان در ۱۱ غرفه توانمندیهای خود را به نمایش گذاشتهاند.
شبنمزاده ادامه داد: در این نمایشگاه ۱۲ غرفه در اختیار شهرستان فردوس قرار دارد که ۶ غرفه به صورت تخصصی به حوزه سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، ۵ غرفه به صنایع دستی و یک غرفه مربوط به حوزه گردشگری است؛ همچنین تولیداتی از قبیل سنگ، گرهچینی و مشبک چوب، حولهبافی، کتیبههای سفالی، سفال، خراطی چوب در این غرفهها به نمایش گذاشته شده است.