بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۱۹.۶۵۶ تن، ۵۰.۷ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۴.۷۳۱ تن، بز و بزغاله با ۳.۳۲۱ تن، و سایر انواع دام با ۱۰۵۲ تن، بهترتیب ٣٨ درصد، ٨٫٦ درصد و ٢٫٧ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در مهر امسال با ماه مشابه سال قبل نشاندهنده کاهش ٢٩ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است. مقدار تولید گوشت در مهر امسال نسبت به ماه مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ۴۰ درصد، برای بز و بزغاله ١٤ درصد، برای گاو و گوساله ٢٢ درصد و برای گاومیش و بچهگاومیش ٢٧ درصد کاهش، و برای شتر و بچهشتر ٥٤ درصد افزایش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در مهر امسال نسبت به ماه قبل (شهریور) در حدود ٢ درصد کاهش داشته است.