استاندار کردستان شنبه شب در جلسه ستاد اقتصاد دانشبنیان استان کردستان اظهار کرد: توجه به شرکتهای دانشبنیان مانند خیلی از کارهای برزمین مانده جز مواریثی است که به ارث مانده و قرار است افتخار حل همه این مسائل و مشکلات به این دولت برسد.
اسماعیل زارعیکوشا گفت: نقش شرکتهای دانشبنیان در ایجاد اشتغال برای تحصیلکردههای دانشگاهی موثر است به همین منظور تقویت شرکتهای دانشبنیان اولویت اصلی مدیریت استان است.
وی با بیان اینکه تقویت شرکتهای دانشبنیان به عنوان یک ضرورت و نیاز اولویت مدیریت استان است، گفت: در پرداخت تسهیلات و واگذاری اراضی، شرکتهای دانشبنیان باید به صورت ویژه دیده شوند.
استاندار کردستان افزود: ۹۰ درصد از مجموع تسهیلات سال گذشته به افراد زیر دیپلم پرداخت شده است و این نشان میدهد که برای اشتغال فارغالتحصیلان اقدام چندانی صورت نگرفته است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان نیز در این جلسه ضمن اعلام حمایت از شرکتهای دانشبنیان، از پرداخت بیش از ۳ میلیارد تومان تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان استان خبر داد.
علی نوری برای انجام تجاریسازی و انجام برندینگ اعلام آمادگی کرد و افزود: ظرفیتهای بسیار خوبی در حوزههای صنعت، کشاورزی، گردشگری و معادن در کردستان وجود دارد و واحدهای تولیدی هم ایجاد شده است طوریکه امروز بانه به قطب تولید لامپهای کممصرف در غرب کشور تبدیل شده است.
به گفته وی، تولید ادوات و ماشینآلات کشاورزی هم یکی از ظرفیتهای بخش کشاورزی دیواندره است و در بخش گردشگری سلامت و ایجاد واحدهای تولید گیاهان دارویی هم ظرفیتهای خوبی دارد که انتظار داریم شرکتهای دانشبنیان ورود کنند.
نوری با اشاره به اینکه در بازدیدهایی که از بخش تولید و صنعت شهرستانها داشتهایم حضور شرکتهای دانشبنیان کمرنگ بوده است، گفت: در معاونت اقتصادی استانداری کردستان آمادگی داریم در تمام حوزههای ذیل اقتصادی از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان استفاده کنیم.