معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه حدود ۲۹ هزار نفر از جمعیت هدف استان (۱۰ تا ۴۹ سال) بی سواد هستند گفت: ثبت نام و آموزش این افراد در اولویت قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریسا بهرامی - گلبهار خسروی  در این باره اظهار کرد: کلاس گذاری دوره‌های سوادآموزی استان از آبان ماه آغاز شده و تا پایان دی ادامه دارد

وی افزود: کلاس گذاری‌ها با رویکرد مدرسه محموری و محله محوری در واحد‌های اداری و آموزشی اجرا می‌شود.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: در سال جاری تعداد ۱۰ هزار و ۵۴۱ نفر حجم به تفکیک سه دوره برای پوشش به استان کردستان ابلاغ شده که بین شهرستان‌ها توزیع می‌شود.

وی افزود: از این تعداد سه هزار و ۶۰۰ نفر در دوره سوادآموزی، چهار هزار و ۱۲۱ نفر در دوره انتقال و ۲ هزار و ۸۲۰ نفر در دوره تحکیم آموزش خواهند دید.

خسروی از رویکرد جدید در حوزه سوادآموزی با مدرسه محوری خبر داد و گفت: در این طرح، تکالیفی برای واحد‌های آموزشی تعیین شده که مدرسه به عنوان کانون فعالیت‌های سوادآموزی و با بهره گیری از ظرفیت فرهنگیان شاغل، بازنشسته و کارکنان دولت می‌تواند در شناسایی، جذب، ثبت نام و آموزش بی سوادان و کم سوادان در گستره جغرافیایی مدرسه اقدام کند.
وی به فعالیت‌های محله محوری نیز اشاره کرد.

 معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان افزود: سال گذشته حدود ۷۰۰ نفر از آموزش دهندگان فعال با سوادآموزی همکاری داشتند.

خسروی از تغییراتی در پرداخت حق الزحمه و بیمه اموزش دهندگان خبر داد و گفت: حق الزحمه اموزش دهندگان بر اساس نرخ حق التدریس سال ۱۴۰۳ و مدرک تحصیلی است و در طول هفت ماه هر ماه به حساب آنان واریز می‌شود.

وی افزود: در کنار آموزش سواد پایه، برنامه‌های مکمل اموزشی شامل نماز، طرح قرآن خوانی با خانواده، حلقه‌های کتاب خانه و آموزش رایانه صورت می‌گیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.