صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: از ابتدای سال تاکنون ۲ میلیون و ۵۷ هزار و ۲۱۲ قطعه جوجه یک روزه بوقلمون گوشتی در این استان تولید شده است.
او افزود: از این مقدار ۸۸ هزار و ۶۹۲ قطعه بوقلمون گوشتی در گیلان و بقیه به استانهای یزد، اصفهان، شیراز، قزوین، تهران و زنجان صادر میشود.
رئیس جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه در این مدت یک هزار و ۵۱۰ تن گوشت بوقلمون در این استان تولید شده است، پیش بینی کرد: تا پایان سال ۲ هزار تن گوشت بوقلمون در گیلان تولید شود.
به گفته محمدی، گیلان ۱۹ واحد تولید گوشت بوقلمون دارد و سال گذشته یک هزار و ۸۲۷ تن بوقلمون در این استان تولید شد.
او با اشاره به مشکلات تولیدکنندگان بوقلمون در گیلان تصریح کرد: بوقلمونهای گوشتی تولیدی این استان در کشتارگاههای زنجان و تهران کشتار میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: گوشت بوقلمون به دلیل طبع گرم، آنتی اکسیدان و چربی میان بافتی کم دارای پروتئین بالا است.