جامد معتمدی معاون فنی و راههای روستایی اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان یزد گفت: با توجه به اینکه استان یزد یکی از مقاصد گردشگری بوده و با چند استان گردشگری دیگر همجوار است، سالانه شاهد ترددهای بسیار بالایی در محورهای مواصلاتی این استان هستیم که اهمیت استقرار مجتمعهای خدمات رفاهی بینراهی را دوچندان میکند.
او با اشاره به وجود ۱۴ مجتمع خدمات رفاهی بینراهی در استان، افزود: در سال جاری سه مجتمع جدید نیز با سرمایهگذاری بخش خصوصی و مجوز اداره کل راهداری، به بهرهبرداری میرسد که اقداماتی از جمله دسترسیها و نصب تابلو علائم نیز برای آنها انجام شده است.
معاون فنی و راههای روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد تصریح کرد: در ششماهه ابتدای سالجاری تعداد ۶۷ تقاضای احداث مجتمع خدمات رفاهی از طریق درگاه ملی مجوزها به ثبت رسیده و تاکنون ۱۸ مورد موافقت اصولی صادر شده است.
او گفت: مجتمعهای بینراهی بهمنظور ارائه خدمات رفاهی و نیازهای اولیه مسافران از قبیل سرویس بهداشتی، غذاخوری، رستوران، نمازخانه، جایگاه سوخت و ... ساخته میشوند که یکی از مزیتهای این مجتمعها جلوگیری از پراکندگی واحدهای خدماتی در مسیرهای پرتردد و افزایش ایمنی سفرهای جادهای است.
او همچنین پیرامون احداث نمازخانههای بینراهی، اذعان کرد: سهمیه استان یزد جهت ساخت نمازخانههای بینراهی دو مورد بوده است که این مهم نیز محقق شده و دو نمازخانه در محورهای تنگه چنار به مهریز و تفت به ابرکوه، قبل از موعد تعیین شده احداث و به بهرهبرداری رسید.