اشرفی معاون هماهنگی امور اقتصادی خراسان جنوبی در کمیته استانی بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۱ گفت: همه ما به عنوان تیم اقتصادی استان باید تلاش کنیم در حوزههای مختلف از ابزارها و ظرفیتهای موجود برای توسعه استان استفاده شود.
او با اشاره به اینکه ۹۹ درصد طرحهای مطرح شده در این کمیته مصوب شده اند، افزود: طرحهای مورد نظر بر اساس رقم اعتباری که برای اجرای آنها در خواست شده باید رسته بندی شوند تا نظارت بر آنها بهتر انجام شود.
به گفته اشرفی؛ اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در اجرای طرحهای آی سی تی باید به توزیع شهرستانی توجه داشته باشد.
معاون استاندار گفت: در راستای اجرای طرحهای گلخانهای باید با توجه به مشکلات آبی موجود، منابع تأمین آنها مشخص گردد تا در آینده با مشکلی در این خصوص مواجه نشوند.
او اظهار کرد: کار توسعهای در بخشهای مختلف، متناسب با ظرفیتهای موجود در استان باید انجام شود.
اشرفی با بیان اینکه به دلیل نبود زنجیره فرآوری، روزانه میزان زیادی از شیر استان به خراسان رضوی حمل میشود، اظهار کرد: این در حالی است که آموزش و پرورش برای توزیع شیر در مدارس، شیر استریل مورد نیاز را از خارج استان تأمین میکند
به گفته معاون استاندار؛ با توجه به نیاز موجود در خراسان جنوبی باید زنجیره شیر با ایجاد صنایع تبدیلی در استان تکمیل شود.
او با بیان اینکه جهاد کشاورزی، صمت و میراث فرهنگی از سازمانهای مهم استان هستند، ادامه داد: این سازمانها در تأمین معیشت مردم بسیار تأثیر گذار هستند.
اشرفی تأکید کرد: دستگاههای اجرایی خراسان جنوبی در اجرای طرحهای مورد نظر باید شهرهای مرزی و نقاط کم برخوردار را در اولویت قرار دهند.
در این جلسه گزارش بررسی وضعیت مانده اعتبارات هر یک از ادارات استان به تفکیک بانکهای عامل و همچنین گزارش نظارت بر اجرای طرحها پرداختی از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۱ قرائت و طرحهای هر یک از دستگاهها مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.