حجتالله شهبازی با اشاره به کشت گیاهان دارویی در قالب طرح جهش تولید در دیمزارها، گفت: طرح توسعه گیاهان دارویی برای دومین سال به صورت قراردادی برنامهریزی میشود.
اوبا بیان اینکه شرایط کشت گیاهان دارویی نسبت به سال گذشته بهبود یافته است، گفت: کشاورزانی که خودشان بذر تهیه و اقدام به کشت میکنند میتوانند برای سال اول کشت قراردادی داشته و نگرانی بابت فروش محصول نداشته باشند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان گفت: با همکاری اتحادیه تعاونی روستایی استان همدان، تمام کشتهای گیاهان دارویی دیم با حمایتهای دولتی برای نخستینبار زیر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار میگیرد.
شهبازی با تأکید بر اینکه این مهم بخشی از نگرانی کشاورزان در صورت بروز خسارت را رفع میکند، گفت: هر یک از بهرهبردارانی که تمایل به کشت گیاهان دارویی دیم دارند اقدام به کشاورزی قراردادی و تحویل بذر کنند.
او به دریافت ۳۰ درصد هزینه بذر ابتدای کشت و کار در قالب این طرح اشاره کرد و گفت: ۷۰ درصد باقی زمان فروش محصول از درآمد کشاورز تهاتر میشود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه برنامه کشت گیاهان دارویی در سالجاری ۲۰۰۰ هکتار است، گفت: پارسال برنامه در سطح ۱۰۰۰ هکتار بود که موفق به اجرای ۱۲۰۰ هکتار شدیم.