دسرها انواع مختلفی داشته و رنگ و شکل تازهای به میز شما میدهند، شما میتوانید برای انواع مهمانیهای خود مثل سالگرد ازدواج و تولد و در مهمانیهای دورهمی دسر تهیه نمایید.
توپک بیسکویتی یا ترافل بیسکویت یکی از دسرهای خوشمزه است که با بیسکویت ساده تهیه شده و نیاز به هیچ پختوپزی ندارد. در خانه و با دسترسترین مواد غذایی میتوانید این توپکهای خوشمزه که در ادامه این بخش تهیه آن را آوردهایم، در طعمهای متفاوت و متنوع تهیه و در کنار چای سرو نمایید.
مواد لازم:
بیسکویت پتی بور ساده ۱ بسته
خرما ۱ بسته ۳۵۰ گرمی
کره ۲۵ گرم
پودر مغز گردو نصف لیوان
پودر زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی ۱ قاشق مرباخوری
پودر نارگیل، پسته و گل محمدی برای تزیین
دارچین، قهوه، پودر کاکائو و کنجد برای تزیین
مراحل طرز تهیه توپک خرمایی و بیسکویت:
بیسکویت را کاملا پودر کنید.
خرماها را داخل آب گرم قرار داده و سپس پوست آنها را جدا کنید و هستههای آنها را بیرون بیاورید.
تابهای را روی حرارت قرار دهید و درونش مقداری کره بریزید.
خرماها را درون تابه ریخته و با کره ۲ یا ۳ دقیقه تفت دهید.
پودر گردو نرم را افزوده و مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا کره کاملا به خورد خرماها برود.
پودر بیسکویت، پودر زنجبیل و جوز هندی به خرما اضافه و کاملا مخلوط کنید.
از مخلوط به اندازه ۱ قاشق غذاخوری بردارید و با کف دست، گرد کنید.
هر توپک را در یکی از این پودرها (پودر دارچین، پودر قهوه، پودر کاکائو، کنجد یا در پودر گردو، پودر فندق، پودر نارگیل، پودر پسته یا گل محمدی) یا مخلوطی از پودرها بغلتانید.
توپکها را در کپسولهای کاغذی بگذارید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو نمایید.
این توپکها برای افطار ماه مبارک رمضان و میان وعده بسیار مناسب هستند.
بیشتربخوانید
مواد لازم:
بیسکویت ساده (پتی بور یا ساقه طلایی) ۲ بسته
سیب ۳ عدد
شیر ۱ لیوان
شکر ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق چایخوری
شکلات ۶۰ گرم
برای تهیه توپکهای بیسکویتی شکلاتی با طعم سیب:
سیبها را هم پوست بگیرید و رنده ریز کنید.
بیسکویت ساده (پتی بور یا ساقه طلایی) را پودر نمایید.
سیب رنده شده و پودر بیسکویت را ترکیب نمایید تا خمیری شکل شوند.
از مخلوط به اندازه یک گردو بردارید و بین دو دست، گرد کنید و توپکها را در ظرف مناسب بچینید.
درون تابه یا قابلمه کوچکی شیر، شکر، پودر کاکائو و نشاسته را بریزید و با هم مخلوط کنید.
ظرف را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط جوش بیاید.
در این مرحله کره و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلاتها ذوب شوند.
مواد را حدود ۴ دقیقه، هم بزنید تا کاملا یکدست و آماده شود.
توپکها را در سس شکلات بچرخانید و ۵ دقیقه اجازه دهید خودشان را بگیرند.
مقداری پودر پسته روی توپکها بریزید و آنها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شوند.
توپکهای شکلات و سیب شما آماده سرو است.
مواد لازم:
بیسکویت پتی بور ۱ بسته
موز ۱ عدد
پودر پسته ۲ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ ۱۵۰ گرم
طرز تهیه توپک بیسکویتی موز:
بیسکویتهای پتیبور را کاملا پودر کنید تا نرم شوند.
موزرا پوست گرفته و له کنید.
موز و بیسکویت را با هم مخلوط نمایید تا یکدست و نرم شوند.
از مخلوط به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید و به شکل توپک در آورید.
توپک را در یک سینی بگذارید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.
شکلات خرد شده را در یک کاسه پیرکس بریزید و کاسه را روی حرارت غیرمستقیم قرار داده تا شکلات ذوب شود.
توپکها را داخل شکلات مایع بغلتانید و روی آنها پودر پسته بپاشید.
منبع: ایرنا