راول غلامپور اقدمی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: یکی از برنامههای دامپزشکی در زمینه ایجاد ایمنی غذایی و تامین بهداشت و سلامت تولیدات دامی، نظارت بر فرآیند تولید خوراک دام در کارخانجات میباشد.
غلامپور اقدمی افزود: شناسایی مخاطرات ناشی از عوامل مختلف فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و آلرژنها و بررسی حفظ ارزش غذایی خوراک استحصالی در دستور کار دامپزشکی است که در زمان بازدید ها، بر نحوه ساخت، تجهیز، به کارگیری از ادوات مختلف و صدور پروانه بهداشتی و استقرار دامپزشک مسئول بهداشتی همچنین ارزیابی عملکرد واحد مطابق با دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور ارزیابی و نمونه برداریهای ادواری با هدف انجام آزمایشهای میشود.
وی از بهره برداران و مدیران واحدهای پرورشی درخواست کرد: به منظور بهبود و تامین عملکرد تغذیهای و بهداشتی خوراک مصرفی، خوراک مورد نیاز واحد را از کارخانجات خوراک دام که دارای پروانه بهداشتی از دامپزشکی هستند تهیه کنند.