شادی مالکی در تشریح روند تحقق معاینه فنی پرتابل برای درب منازل گفت: بر اساس وعده ای که برای معاینه فنی پرتابل از درب منازل در شش ماهه دوم سال داده بودیم ظرف یک ماه آینده تشریفات قانونی کار طی خواهد شد و واگذاری این خطوط برای طراحی و ساخت توسط یکی از شرکت های بزرگ در گام اول انجام خواهد شد.
وی افزود: در مرحله بعد واگذاری و بهره برداری خطوط را خواهیم داشت و طبق قولی که داده ایم معاینه فنی پرتابل را راه اندازی خواهیم کرد.
مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران ادامه داد: معاینه فنی پرتابل در گام اول نوعی از معاینه فنی است که خدمات ویژه به سازمان ها و ارگان ها و مجتمع های پر واحد را ارائه خواهد داد و امیدواریم در صورتی که پروژه با موفقیت همراه باشد در سنوات بعد معاینه فنی از درب منازل همه شهروندان را در دستور کار قرار دهیم.
مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی تهران تأکید کرد: دو خط معاینه فنی پرتابل مراحل طراحی را طی کرده و ساخت و تشریفات قانونی برای مناقصه نیز در حال انجام است و به این ترتیب ظرف کمتر از یک ماه آینده تکمیل خواهد شد و در ۶ ماه دوم سال در روزهای پایانی سال به بهره برداری می رسد.
وی درباره هزینه معاینه فنی پرتابل نیز گفت: در معاینه فنی پرتابل هزینه با معاینه فنی یکسان است و برابر تعرفه مصوب هیات وزیران خواهد بود؛ اما هزینه حمل و جابجایی خط به محل متقاضی بر عهده ارگان، سازمان یا مجتمع خواهد بود. بر همین اساس در گام اول برای تعداد زیادی از واحدها این خدمت رسانی انجام می شود.
مالکی ادامه داد: برای مثال در نهاد یا مجتمع مسکونی یا ارگان دولتی که دارای ۵۰۰ یا ۱۰۰۰ دستگاه خودرو هستند و متقاضی اخذ معاینه فنی هستند به جهت جلوگیری و کاهش ترددهای درون شهری و صرفه جویی در وقت و انرژی با انتقال خط معاینه فنی، این خدمات ارائه می شود.
وی افزود: بخش سخت کار طراحی خطوط بود چرا که اولین بار بود که در کشور انجام می شد که در حال حاضر انجام شده است؛ شرکت های داخلی متقاضی ساخت بودند که از طریق مناقصه به بهترین و اصلح ترین شرکت می رسیم و مراحل ساخت انجام خواهد شد و امیدواریم تا پایان سال جاری این خطوط به بهره برداری برسد.