کرمی گفت: استان سیستان و بلوچستان ظرفیتهای فراوانی دارد که آن را نسبت به سایر استانهای کشور متمایز کرده و القای لفظ محرومیت در ابعاد مختلف قطعاً تأثیر منفی دارد.
استاندار تصریح کرد: با توجه پتانسیل نیروی جوان و ظرفیت مرزی بینظیری که در استان وجود دارد باید گردش مالی را نیز در سیستان و بلوچستان افزایش داد.
وی ادامه داد: دسترسی به بازارهای بزرگ دنیا از طریق مرزهای این استان از جمله بازار آسیای میانه، آفریقا، هند و چین میتواند سبب رونق تجارت و صادرات استان شود.
کرمی با بیان اینکه باید تولید را در سیستان و بلوچستان رواج دهیم و با استفاده از ظرفیت مرز این تولیدات را به کشورهای همسایه صادر کنیم، اذعان کرد: هیچ کار نشدنی وجود ندارد؛ بنابراین همه باید در دل میدان برای پیشرفت استان گام برداریم.
ایرج حسنپور، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان بیان کرد: در حوزههای مختلف تجاری و مرز نیز باتوجهبه نگاه ویژه دولت شاهد ایجاد بازارچههای خردهفروشی در این استان هستیم که میطلبد بخشهای خصوصی و سرمایهگذاران بومی بیشتر از قبل پایکار باشند و مشارکت مردمی نیز پررنگتر شود.
وی گفت: در آینده نزدیک در حوزههای مختلف معدنی، تجاری و صنعتی شاهد پیشرفتهای خوبی خواهیم بود، همچنین شاهد رونق صادرات در بخشهای مختلف هستیم که دراینبین همدلی و همراهی در حوزههای مختلف باعث پیشرفت کار و رمز ماندگاری است.
محمدباقر آقاعلیخانی، دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور بیان کرد: سیستان و بلوچستان با دارابودن مرزهای خاکی و دریایی ظرفیتی مناسب برای افزایش صادرات واحدهای تولیدی دارد.
وی با بیان اینکه موانع فنی و اقتصادی واحدهای تولیدی و صنعتی استان رفع شود، افزود: واحدهای که رفع مشکلشان خارج از حیطه استان باشد در ستاد رفع موانع کشوری مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور بر معرفی هرچه بیشتر ظرفیتهای اقتصادی استان به صاحبان شرکتها و کارخانههای بزرگ تولیدی کشور بهمنظور ایجاد نمایندگی در سیستان و بلوچستان تأکید کرد.