محمدعلی اسفنانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در نشست خبری گفت: از ابتدای سال تاکنون، تعداد ۴۵۴ هزار و ۸۸۴ فقره پرونده وارده به تعزیرات ارجاع شده است که از این تعداد نیز حدود ۴۳۰ هزار پرونده منتهی به صدور حکم و مختومه شده است.
وی درباره حوزههای مختلف پروندههای وارد شده به تعزیرات، ادامه داد: ۳۳۴ هزار فقره پرونده کالا و خدمات در تعزیرات تشکیل و از ابتدای سال تاکنون ۳۱۹ هزار پرونده مختومه شده است؛ همچنین ۸۹ هزار و ۱۴۵ فقره پرونده در موضوع قاچاق کالا و ارز تشکیل و ۸۷ هزار و ۱۶۹ فقره پرونده مختومه شده است.
تشکیل ۳۱ هزار و ۷۰۰ پرونده در حوزه بهداشت و درمان
اسفنانی به تشکیل ۳۱ هزار و ۷۰۰ پرونده در حوزه بهداشت و درمان خبر داد و ضمن هشدار به مردم به معاونت درمان وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی نیز تذکر داد تا گزارشهای تخلفات مراکز درمانی غیرمجاز را به تعزیرات حکومتی ارجاع دهند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی خاطرنشان کرد: اخیرا برخی کلینیکهای غیرمجاز بهویژه در تهران مشغول به فعالیت هستند ضمن اینکه مجوز لازم را ندارند، افراد غیرمتخصص فعالیت دارند که مرتکب تخلف میشوند و گاهی این اقدامات وصف مجرمانه نیز پیدا میکند و حتی برخی آرایشگاههای زنانه نیز اقداماتی انجام میدهند که دخالت در امر پزشکی محسوب میشود.
اسفنانی درباره فوت بیماران در کلینیکهای درمانی افزود: این موضوع در صلاحیت رسیدگی تعزیرات نبود و قوه قضائیه به آنها رسیدگی میکند.
برخی وجوه اضافی شهریه مدارس به خانوادهها مسترد شد
وی درباره پروندههای مهم و ملی افزود: ۲ دبیرستان غیرانتفاعی بابت اضافه دریافتی و گرانفروشی خدمات، سه هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال جریمه و مکلف به مسترد کردن وجوه اضافی به خانوادهها شدند.
اسفنانی اضافه کرد: با همکاری وزارت آموزش و پرورش این متخلفان معرفی شدند و البته حتی اگر وزارت آموزش و پرورش هم گزارش ندهد تعزیرات از منظر تکلیف قانونی ورود میکند.
وی درباره پرونده واردات ماشین آلات گفت: این شرکت ۲ هزار و ۷۴۶ میلیارد ریال در موضوع قاچاق و سایر تخلفات علاوه بر جزای نقدی که شخص حقوقی محکومیت گرفت، متهمان نیز به پرداخت جزای نقدی محکوم شدند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اظهار داشت: در پروندهای ۹۶۳ تن گندم به ارزش ۱۴۴ میلیارد ریال احتکار شده بود که متخلفان به ۱۰ برابر ارزش کالا جزای نقدی محکوم شدند.
اسفنانی با اشاره به محکومیت دو هزار میلیارد ریالی یک شرکت پتروشیمی در کردستان گفت: موضوع این پرونده قاچاق ۳۵۰۰ تن بنزین سوپر بود که متخلفان علاوه بر محرومیت مدیر شرکت به مدت ۲ سال به جزای نقدی نیز محکوم شدند.
خودروسازان به ۷۹۸ هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال محکوم شدند
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی به پروندههای خودرویی اشاره کرد و در این باره توضیح داد: در پروندههای مربوط به خودروسازان، از ابتدای سال تاکنون حدود ۲هزار و ۶۶۵ فقره پرونده در تعزیرات تشکیل و به ۲ هزار و ۲۷۰ فقره پرونده رسیدگی شده است و خودروسازان به ۷۹۸ هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال محکوم شدند.
وی درباره صلاحیتهای رسیدگی سازمان تعزیرات اینکه آیا این سازمان به تخلفات و گرانفروشی نهادهای دولتی و همچنین صنوفی مانند دفاتر اسناد و دفاتر ترجمه رسمی هم ورود میکند؟ گفت: حیطه اختیارات و صلاحیتهای سازمان تعزیرات حکومتی در قانون تعزیرات مصوب مجمع تشخیص مصلحت و قانون نظام صنفی مشخص است و همه تخلفات گرانفروشی، تقلب، احتکار، اخفا و امتناع از عرضه در صلاحیت ورود و رسیدگی این سازمان قرار دارد؛ اعم از اینکه متخلف و واحد صنفی موضوع حقوق خصوصی یا مراکز دولتی باشد.
اسفنانی تصریح کرد: هر فردی تخلفی مرتکب شود، در صلاحیت رسیدگی تعزیرات حکومتی قرار دارد، اما برخی مراکز قانون خاص دارند به عنوان نمونه دفاتر اسناد رسمی و دارالترجمهها جزء مراکزی هستند که دارای قانون خاص هستند و در حیطه صلاحیتهای تعزیرات حکومتی نیست.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره رسیدگی به تخلفات شرکتهای هواپیمایی گفت: چند مرجع مدعی قیمت گذاری بلیط هواپیما هستند. باید در این خصوص رسیدگی شود تا بتوانیم به تخلفات احتمالی ورود کنیم.
اسفنانی افزود: مرجع تعیین کننده قیمت بلیط باید همه عوامل تاثیرگذار بر قیمت را لحاظ کنند. اکنون مبنای رسیدگی تعزیرات قیمتی است که سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان اعلام میکند و همچنان شاهد گرانفروشی هستیم.
سخنگوی سازمان تعزیرات درباره میزان جریمههای دریافتی در سال جاری اظهار داشت: وصول جریمه سازمان تعزیرات نسبت به سال گذشته ۸۳ درصد رشد داشته است و میزان آن حدود ۳۸ هزار میلیار ریال است که این مبلغ به خزانه دولت واریز شده است.
فرزند بنده امسال ثبت نام نمیکردن بخاطر پول زنگ زدم آموزشوپرورش کل گفتن اجباری وباید ۵ میلیون پرداخت کنید حالا می بینم این مدرسه بخاطر اینکه یه عدهای از مناطق دیگر وخارج از این منطقه در این مدرسه ثبت نام کردن خیلی بیشتر از این رقم گرفتن.
البته فقط این نیست معلمها هم هفته ای نیست که به مناسبتهای مختلف پول از خانوادهها تلکه نکنند
سرانجام یه جوان با این همه هزینه رو دست پدر ومادر بیکار وسرگردان پیر شود
تحصیل رایگان¡!!!!!!!!
بابت هر دانش اموز چقدر ؟
هرکی هرچیزی از دستش میاد انجام میده
بی مایه اگر به کدخدایی برسد
موتور پراید انداختن زیر اتاق تیبا، کوییک، ساینا، شاهین و افزایش قیمت دادند در صورتی که پراید استاندارد های لازم برای تولید نداشته که باید از خط تولید خارج حذف می شده که این خودش تخلف محرز
ایران خودرو هم که موتور پژو رو توی اتاق های مختلف فروخت الانم نوبت موتور پارس که رفته زیر اتاق سمند سورن!!! قیمتش از 290 میلیون شده 451 میلیون!!!!!!!!!!!!!!
بنظر شما الان این حرکت مونتاژ کار که فقط در حد تعویض یک اتاق صورت گرفته 150 _160 میلیون افزایش قیمت ارزش داره!!!!!!!!!؟؟؟
موتور سمند ef7 رفت توی اتاق دنا خانواده دنا بوجود آمد!!!!!!!!
موتور پژو رفت توی اتاق تارا خانواده تارا بوجود آمد!!!
کجای دنیا موتور پژو رو می برند داخل اتاق خانواده گلف یا هیوندا موستانگ می شود خودرو جدید افزایش قیمت می دهند به آن هم افتخار می کنند!!؟؟
فقط بلدید تند تند رانت تسهیلات ریالی ارزی بدید برای واردات قطعات و موتور با فناوری 20_25 سال پیش!!! از آن طرفم اختلاس شود؟ این جریمه شما در قبال آن رانت فولاد به خودروسازان هیچ نیست!!!!
بعضی پیج ها قیمتهاشون فضایی و جنسهاشون آشغاله... کی به اینا باید رسیدگی کنه؟؟؟؟؟؟
می تونن بیان پیش 9 بستنی بخورن ?
اگر دو مدرسه 1000 دانش اموز داشته باشد نفری 355 میلیون تومان سالانه شهریه بدن
حالتون خوبه؟
همه این پول رو دوباره از جیب دانش اموزان میگیرند
دانشگاه ازاد اینهمه درامد نداره
الله اکبر
چند وقت پیش چند کارخانه بزرگ لبنیات به دلیل گرانفروشی کره به چند میلیارد تومان جریمه محکوم شدند. خوب بعدش چی شد؟؟ لبنیات ارزان شد؟ یا با کم فروشی و گرانفروشی مجدد، این جریمه را از حلقوم مردم بیرون کشیدند!!
حالا هم بر فرض چند کارخانه خودروسازی چند صد میلیارد جریمه شدند. چه سودی به حال مردم دارد؟؟ خودرو فراوان شد؟ خودرو ارزان شد؟ خودرو با کیفیت شد؟ یا خواهد شد؟ خودروساز تنبیه شد؟
یا باز هم با کمفروشی، گرانفروشی و بازار سیاه این جریمه را از حلقوم مردم کف جامعه بیرون میکشند؟؟؟؟؟
نان بربری یک وجب شده
این کنترل قیمت ها بدرد کی میخوره
همش دورغ
زور شماها به خودروسازها نمیرسه اونا از بالا حمایت میشن به همین دلیل هر کاری دوست دارن تو کشور می کنند کسی هم نمی تونه بهشون بگه بالای چشتون ابرو است