قلندرزهی گفت: هوتک‌هایی که تا چندی پیش برای کودکان روستا‌های دشتیاری و چابهار خطرساز شده بود، اکنون با حصار کشی و انتقال آب از به زمین‌های خشک، باعث سرسبزی، اشتغال و تولید محصولات با کیفیت جالیزی شده است.

قلندرزهی گفت:  در رابطه با بهروری بهینه آب هوتک‌ها، اداره جهادکشاورزی چابهار با خفر و احداث هفت آب بند با ظرفیت ذخیره سازی و یک و نیم میلیون متر مکعب و با اعتبار بیش از ۲۴ میلیارد تومان توانسته است حجم زیادی از سیلاب‌های ناشی از بارش باران که قبلا بدون استفاده به دریا می‌ریخت را مهار و برای آبیاری و استفاده و رونق کشاورزی ذخیره سازی کند

وی گفت: امسال برای اولین بار بصورت پایلوت هفت هکتار زمین خشک را با آب هوتک‌ها زیر کشت محصولات جالیزی بردیم که منجر به تولید محصول باکیفیت هندوانه در فصل پاییز شد.

قلندرزهی افزود: از این هفت هکتار سطح زیر کشت قرار است بیش از ۲۰۰ تن هندوانه پائیزه برداشت و پس از بارگیری به استان‌های تهران، مشهد، کرمان و اصفهان صادر شود.

وی تصریح کرد: از آنجایی که هوتک‌ها می‌توانند حجم زیادی آب را در دل خودی جای بدهند و قدرت نفوذ پذیری آب در هوتک‌ها کم است، برای استفاده بهینه‌تر از آن‌ها ردیف مالی ملی تعریف شده است.

برچسب ها: هوتک ، کشاورزان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار