معاون مدیرکل مدیریت بحران استان تهران گفت: اعتبارات استان تهران برای مقابله با مخاطرات طبیعی پاسخگو نیست.

به گزارش روابط عمومی اداره کل مدیریت بحران استان تهران، امیر حسن یزدان نیاز، ظهر جمعه، به مناسبت قرار گرفتن در آستانه پنجم دی ماه «روز ملّی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی» با تاکید بر اینکه شناخت و آگاهی در حوزه مخاطرات طبیعی و بهره مندی از الگو‌های مناسب جمعی و فردی مردم در قبل، حین و بعد از سوانح می‌تواند از اثرات مخرب آن بکاهد، اظهار کرد: اعتبارات مقابله با مخاطرات طبیعی استان تهران به نسبت جمعیت و وسعت جغرافیایی کم است و اعتبارات فعلی جوابگوی رفع مخاطرات طبیعی در استان تهران نیست.

یزدان نیاز گفت: ما از همه دستگاه‌های استان تهران تقاضا داریم در حوادث طبیعی حفظ جان مردم و نیز پیگیری مطالبات مردم تا حصول نتیجه را به طور جدی در دستور کار قرار دهند.

معاون مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با تاکید بر برگزاری مانور‌های مدیریت بحران در سطح شهرستان‌های استان عنوان کرد: اگر شهرستانی بخواهد در زمینه مخاطرات طبیعی آماده باشد باید در حوزه مانور فعال بوده و پیش از وقوع حادثه آمادگی داشته باشد و در این خصوص اعلام می‌کنیم که مدیریت بحران به طور جدی پیگیر برگزاری مانور‌ها بوده و تا به امروز بیش از ۵۰ درصد شهرستان‌های استان تهران مانور لحظه صفر را برگزار کرده اند.

وی در تشریح برگزاری مانور‌ها افزود: در این مانور‌ها شخص شماره یک میدان، فرماندار هر شهرستان از وقوع حادثه خبردار شده و به سرعت جلسه ستاد را برگزار می‌کنند و شهرستان‌های استان تهران موظف هستند در هر فصل یک جلسه عادی مدیریت بحران و با وقوع حادثه جلسه اضطراری برگزار کنند.

یزدان نیاز با اشاره به اینکه در تابستان گذشته بحران جدی آب را پشت سر گذاشتیم گفت: با نگاه هوشمندانه استاندار تهران و همراهی مردم و برگزاری منظم جلسات، قرارگاه اضطرار آب شکل گرفت و چاه‌های آبی که در اختیار سازمان‌های بسیاری بود به چرخه انتقال آب استان تهران بازگشت.

معاون مدیرکل مدیریت بحران استان تهران به تاکید استاندار تهران بر استفاده از نخبگان و دانشجویان استان در اتاق فکر مدیریت بحران شهرستان اشاره و بیان کرد: باید از ظرفیت‌های نخبگانی در خصوص مدیریت بحران بهره گرفته شود.

برچسب ها: مدیریت بحران ، زلزله
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Bakhtiyari
۲۲:۲۶ ۰۱ دی ۱۴۰۲
از بهترین کارها تقسیم استان تهران و تشکیل استان « دماوند » و همچنین تشکیل استان تهران غربی است
داشتن استانهای کوچکتر هم مدیریت بهتر و هم صرفه جویی در عمر و وقت و زمان مردم خواهد بود
ترکیه با وسعتی کوچکتر از ما بیش از هشتاد استان دارد به امید ایرانی دویست استانی و داشتن استانهای نقلی و پیشرفته و شکوفا و پویا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۷ ۰۱ دی ۱۴۰۲
خوب یه اعتبار دیگه هم بدین که بعدها چندنفر بخاطر اختلاس با این پولا فرار کنن...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۱ ۰۱ دی ۱۴۰۲
اون دلارهای دبش برای چه کارهایی کافی بودتد؟.
کارتون از این حرفها گذشته
خشکسالی طومار تون رو خواهید پیجید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۲ ۰۱ دی ۱۴۰۲
تازه باس هزینه بازسازی غزه رو هم زودتر جور کنید .
Iran (Islamic Republic of)
البرزیان
۱۶:۱۱ ۰۱ دی ۱۴۰۲
خوب وقتی سه استان بشه بودجه ها ضرب در سه میشود و استان مستقل شدن غرب و شرق استان تهران به نفع همه است
Iran (Islamic Republic of)
غفار
۱۵:۰۴ ۰۱ دی ۱۴۰۲
بودجه تهران بایدکلاقطع بشه ""
آخرین اخبار