مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران حجم آب سد‌های استان تهران در حال حاضر را ۲۸۱ میلیون متر مکعب اعلام کرد که بر این اساس تنها ۱۴.۵ درصد مخزن این سد‌ها پر است.

 بهزاد پارسا اظهار کرد: حجم آب سد‌های پنج گانه استان، اکنون ۲۸۱ میلیون مترمکعب می‌باشد که این مقدار در مدت مشابه سال آبی گذشته ۲۷۲ میلیون متر مکعب بوده است.

وی با بیان اینکه حجم آب کلی سد‌های سامانه غرب شامل طالقان و امیرکبیر هم اکنون ۲۲۵ میلیون مترمکعب می‌باشد، تصریح کرد: حجم کلی ذخایر سد‌های سامانه شرق تهران شامل لتیان، لار و ماملو نیز هم اکنون ۵۶ میلیون متر مکعب اعلام شده که بر این اساس حجم کلی سد‌های سامانه شرق در حال حاضر در مقایسه با سال گذشته ۲۲ میلیون متر مکعب کاهش را نشان می‌دهد.

 حجم مخزن سد لار ۹۶۰ میلیون متر مکعب، سد طالقان ۴۲۰ میلیون متر مکعب، سد مالمو ۲۵۰ میلیون متر مکعب، سد امیرکبیر ۲۰۵ میلیون متر مکعب و سد لتیان ۹۵ متر مکعب است که با این حساب ظرفیت آبگیری این ۵ سد در مجموع ۱ میلیارد و ۹۳۰ میلیون متر مکعب می‌شود. به عبارتی در حال حاضر بیش از ۸۵.۵ درصد ظرفیت سد‌های تهران خالی است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص نزولات جوی در فصل پاییز عنوان کرد: سومین ماه فصل پاییز با ثبت ۶.۶ میلیمتر بارش در حالی به پایان رسید که استان تهران نسبت به مدت مشابه سال گذشته و همچنین متوسط بلند مدت به ترتیب با کاهش ۶۳ و ۸۲ درصدی نزولات جوی مواجه بوده است.

پارسا با اشاره به اینکه مجموع ریزش‌های جوی ثبت شده توسط شبکه سنجش ایستگاه‌های آب و هواشناسی در حوزه عملکرد استان تهران، از ابتدای سال آبی جاری تا پایان فصل پاییز ۳۸ میلیمتر بوده، افزود: این امر نشان از کاهش ۵۱ درصدی میزان بارندگی‌ها نسبت به متوسط بلندمدت دارد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای تهران تصریح کرد: اگرچه بر اساس پیش بینی‌های سازمان هواشناسی، انتظار فعالیت پدیده النینو و وقوع بارش‌های فرانر مالی در فصل پاییز و به ویژه ماه‌های آبان و آذر می‌رفت، ولی برخلاف الگو‌های پیش بینی شده، فصل پاییز نیز با کاهش قابل توجه ریزش‌های جوی، به پایان رسید تا همچنان تمام امید‌ها معطوف به فعالیت سامانه‌های بارشی در فصل زمستان باشد.

پارسا توضیح داد: نتایج حاصل از اندازه‌گیری و محاسبات داده‌های ایستگاه‌های هیدرومتری ورودی سد‌های لتیان، امیرکبیر، لار، ماملو و طالقان نشان دهنده کاهش قابل توجه حجم آب ورودی نسبت به دوره بلند مدت می‌باشد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای تهران در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به کاهش نزولات جوی و ورودی سد‌های تامین کننده منابع آب استان تهران، توجه به مولفه‌های مدیریت منابع و مصارف بیش از پیش ضروری است و از شهروندان درخواست می‌شود، همچنان در زمینه مدیریت مصرف و صرفه‌جویی آب همکاری نمایند تا با رعایت الگوی مصرف بهینه، در تامین آب شرب پایدار بهترین خدمت را به مردم ارائه دهیم.

برچسب ها: مخازن سد ، سد لتیان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۲ ۰۸ دی ۱۴۰۲
منطقه ده تهران دامپزشکی قصرالدشت از چهارشنبه آب به طبقات ۳ و ۴ نمیاد کلا قطعه خدا ازتون نگذره پکیج خاموشه چون آبی داخلی لوله نیست تو سرما موندیم با بچه کوچک واقعا لعنت به مدیر آبفای تهران خودش بیاد ببینه میتونه تو سرما بمونه بدون آب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۲ ۰۸ دی ۱۴۰۲
شیرین کردن آب دریا + فاضلاب + گلخونه = نجات از بی آبی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۱ ۰۸ دی ۱۴۰۲
فاضلاب + گلخونه = راه نجات از بی آبی
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۰۷:۲۱ ۰۸ دی ۱۴۰۲
ابرمدیران، باید اداره دنیارو بدن به حکومت ما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۹ ۰۸ دی ۱۴۰۲
انشالله مسولین دعا می کنند در بهار جبران می شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۶ ۰۸ دی ۱۴۰۲
من الان دو ماهه نقشه های هواشناسی را چک می کنم. سیستم های باران را از دریای سرخ به سمت ایران می آیند ولی به خلیج فارس که می رسند محو می شوند، یعنی درست مسیر هواپیماهای شرکت‌های اماراتی به سمت اروپا. در این زمینه تحقیقی صورت بگیرد ضرری ندارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۰ ۰۸ دی ۱۴۰۲
ترکیه هارپ زده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۵ ۰۸ دی ۱۴۰۲
نصف جمعیت استانهای دیگردرتهران ساکن هستند و لذا این استانها باید سهمیه آب مردم خودشد در تهران تامین بکنه !
Iran (Islamic Republic of)
غفار
۰۰:۴۴ ۰۸ دی ۱۴۰۲
الله اکبر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۹ ۰۸ دی ۱۴۰۲
بجای چای دبش و برنج طبیعت و به فنا دادن پول ها بفکر باروی ابرها باشید اونجا هزینه کنید مشکل حل میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۸ ۰۸ دی ۱۴۰۲
ابرها رو بارور کنید همه دنیا این کارو میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۷ ۰۸ دی ۱۴۰۲
دلیل اصلی اش بی‌حجابی است .چرا مراجع تقلید موضع قاطعانه نمیگیرند. نماز باران باید هر هفته برگزار شود و با بی حجاب ب شدت برخورد شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۷ ۰۷ دی ۱۴۰۲
تهرانیابی فرهنگ‌ترین مردم ایران که درست مصرف کردن رابلدنیستن تومصرف زیاداب وبرق وگازرکوردزدن هرچی ازتابستون گفتن رعایت کنیدگوش نکردن اگه سدهاش خالی شدابرسانی نکنیدتایادبگیرن درست مصرف کنن
Iran (Islamic Republic of)
اکبر
۲۳:۱۲ ۰۸ دی ۱۴۰۲
تهرلنی دیگه در نه ان وحود نداره همه رفتن اروپا و امریکا الان یک مشت دهاتی و شهرستانی حمله کردن تهران که بی فرهنگن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۶ ۰۷ دی ۱۴۰۲
تهران بزرگترین مصرف کننده دنیا اول در آب و بعد در همه چی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۵ ۰۷ دی ۱۴۰۲
من فکر می کنم اصلی ترین عامل عدم بارش کافی، آلودگی هوا و ذرات معلق موجود باشد که مانع تشکیل ابر هستند.
آخرین اخبار